A diplomás 30-as pasi a nyerő

2014. augusztus 06. 07:47 - csajokespasik

„Egy hölgy, saját bevallása alapján, keres 100 ezer forintot, de megjelöli, hogy a jövendőbelije legalább négyszázat vigyen haza” – tanulságos élménybeszámolót kaptunk a társkeresés nehézségeiről. Az ideális pasi ne legyen több 30-nál, ne legyen gyereke, legyen viszont diplomája és saját cége. Ne dolgozzon egész nap, csak sportoljon és várja otthon a kiválasztottat, aki természetesen hibátlan.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Soha nem használtam társkereső oldalakat, de hát felgyorsult a világ, már ki tudja, hogy lehet másképp ismerkedni. Magamról annyit, közeledve a 40-hez, van állásom, lakásom, kocsim, az ország nyugati részén élek. Túl egy hosszabb, majd egy rövidebb kapcsolaton az elmúlt kb. 8-9 évben. Próbálok odafigyelni magamra, bringázok, futok, teniszezem. Szeretem a gasztronómiát, kirándulásokat. Nem tartom magam unalmas embernek. Soha nem jártam viszont zenés-táncos szórakozóhelyekre, így itt nem tudok /akarok/ összejönni bárkivel is.

Az utóbbi években a munkám során botlottam bele a partnereimbe, most más a munkaköröm. Akkor net! Hogy is működik mindez? Fontos a külső, megtetszik valaki, üzenetek, fényképcsere.

Sikereim:

-egy szakmunkásképzőt elvégzett anyuka szóvá teszi, hogy miért nincs diplomám?

-egy hölgy, saját bevallása alapján, keres 100 ezer forintot, de megjelöli, hogy a jövendőbelije legalább négyszázat vigyen haza.

-egy négy gyermekes hölgy hozzám költözne, de nekem ne legyen porontyom/amúgy nincs is/

-egy jelölt, akinek van több tetoválása, testékszere stb. reméli, hogy nekem nincs, mert nála ez kizáró ok, mert neki nem tetszik.

-aki nálam 4évvel fiatalabb, annak már túl öreg vagyok, beszélünk egy 33 éves nőről, mert neki a max.29-30, bocs!

Én elhiszem, hogy mindenki el akarja adni magát. De hogy mindenki kamuzik, az valami parádé. Mint valami használt autó kereskedőnél. Mindenki egy megkímélt, nem dohányzó, hibátlan autót keres. Aztán nézd meg, hogy mit is kínálnak. Az oldalakat járva a tapasztalatok:

-minimum diploma, anélkül senki vagy.

Hiába olvasok, színházba, kiállításokra járok, több nyelven beszélek, DE nincs diplomám, így már hamar kiestem.

-no káros szenvedély. Otthon soha nem dohányzom, a munkahelyemen igen. Szeretem a jó borokat, szeretek egy jó meccset sörrel lekísérni. Hogy lehet egy dohányzónál kizáró ok a dohányzás? Mert ilyen is volt.

-a pénz: Erre nem is reagálok. Nem vagyok gazdag, nincs tartozásom, hitelem. Nincs a legújabb autóm, ez problem. Nem bántani akarom a nőket, gondolom férfi-fronton hasonló a helyzet. De hogy miért kell cukrozni a sz...t, azt nem értem. Miért kell letagadni éveket, agyonretusált fotót küldeni? Szerintem, ha el akarom adni magam, ne 8-10 éves fotókat használjunk. Mindenki sportol, vitorlázik, hegyet mászik, ejtőernyőzik, fut, aerobic meg minden. De amikor én ajánlom, hogy menjünk mozogni, ááá, azt csak úgy írtam. Nem vagyok kényes az alakra, de akin van egy +30kg, nehezen hiszem, hogy rendszeresen sportol. Aki a nyerő: ne legyen több 30-nál, természetesen, ne legyen kölök, legyen diploma, saját cég, de ne dolgozzon egész nap, csak sportoljon és várja otthon a kiválasztottat, aki természetesen hibátlan.

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr166576811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bontottcsirke 2014.08.06. 14:41:14

Ti neztek ilyen szar oldalakat?

jjc 2014.08.07. 19:26:06

sajnos nekem is pont ilyen tapasztalataim vannak, csak nekem lakás helyett diplomám van.

broáf 2014.08.08. 08:43:35

Olyat is hallottam, hogy egy szőkének a barnák jönnek be. Ultragáz, nem?
süti beállítások módosítása