A csaj hazudik és terel

2014. augusztus 29. 07:28 - csajokespasik

„Ha az elején normálisan viselkedett és csak most változott meg, akkor szerintem annak oka van” - hogyan lehet egy flegma nő kedvében járni, akin lehetetlen az eligazodás? Hazudik munkaügyben, és ha azt mondja, magányra vágyik, az azt jelenti, hogy csajbulit tart. Levélírónk abban a tévhitben van, hogy ilyen egy mai normál kapcsolat.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mit tehetnék? Úgy 8 hónapja járok egy lánnyal, és egyre inkább kezdem nem érteni őt. Nekem fontos lenne ez a kapcsolat, mert mellette újjászülettem. A legelején mindent megosztott velem, még azt is elmesélte, hogyan vesztette el a szüzességét, így azt hittem, bizalom van és mindent megbeszélés van…Most azt mondta, hogy szeret meg minden, de: el tudnék-e képzelni egy olyan kapcsolatot vele, hogy „legyünk együtt, de külön.” És ezt akkor sem értettem, amikor magamban százszor is feltettem ezt a kérdését.

Hiába beszéltem vele, nem lettem okosabb... Akkor most finoman kilátásba helyezte, hogy nem akarja tartósan összekötni az életét velem, vagy legyen vége? Hogyan képzeli? Nem tudja. És miért jutott erre? Szeret, de szeret egyedül is lenni. De ez nem válasz. Ez kerülés. Nincs melója, gondoltam, segítek, hátha jobban bevágódok nála. Kérdeztem, érdekelné-e alkalmi valami. Hogyne. Elküldtem egy ismerősömhöz, ő hátha tud valamit, alkalmi hostesskedést. Azt mondta elment, de felhívtam az ismerőst, aki azt mondta, nem is látta. Nem ment el. Nem hoztam szóba, ő dolga. Eléggé kikészíti, még a legudvariasabb pasit is, egy titokzatos és nem egyenes nő. Most én nem csinálok jól valamit? Amikor az oldalára feltöltöget bulifotókat, de nekem azt mondta akkor "magányra vágyik” (értsd, ahogy akarod), megint nem szóltam. Szerencsére a képen csupa nő látszott mellette, így nem tettem szóvá, mintha nem is láttam volna.

Pedig ő tudja, vagy sejti, hogy ránézek néha és megtudom. Kiborít ez a viselkedése. Miért kell semmibe venni a másikat? Én mindig érdeklődöm, hogy hogy telt a napja, mit csinált - ő már soha. Miért nem mondja ki, hogy un már, ha látványosan semmibe vesz? Vagy én lihegem túl az egészet és valójában ilyen egy mai modern, normál kapcsolat? ez is lehet? Ugyanakkor olyasmibe is beavat, amire úgy, mint párja, nem lennék kíváncsi: hogy korábban (még előttem) össze akart jönni egy férfival, de nem jött össze, mert a pasinak nem jött be, és ez mennyire fájt neki. Ha az elején normálisan viselkedett és csak most változott meg, akkor szerintem annak oka van. Már féltékeny is vagyok, elérte. Egyszer megnéztem a híváslistáját: tiszta. Vagy ügyesen csinálja. Ha finoman feszegetem a témát, majdnem mindenre azt mondja, hogy nem tudom. Miért vagyok hát kitartó? Sokáig egyedül voltam és megfogadtam, ha lesz valakim, nem szórom ki az első problémák után, de azok a határok már most feszegetve vannak.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr266647029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

John Heard 2014.08.29. 18:37:34

Ne pazarold a drága időd tovább erre a nőszemélyre! Nem lesz kellemes, de lépj tovább! Részéről ennyi volt a történet, Te is hagyd a p..csába!
süti beállítások módosítása