Tönkretenné a haverom életét

2014. szeptember 01. 07:28 - csajokespasik

„Jön egy ilyen kis izé és beavatkozik, sorolja a feltételeit, de ha itt dráma lesz, azért a férfi lesz az oka, az ő felelőtlen, hormonalapú döntése” – egy aggódó barát ír, akinek a haverját behálózni készül egy fehér májú nő, aki csak akkor járna vele, ha otthagyja az élettársát. A kis szivola ezt már nagyon sok férfival eljátszotta, majd dobta őket. Ma megtudhatod, hogy a vastag bankszámla minden középkorú férfit megszépít.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem saját történet, de szükségszerű megírnom. Én is érintett vagyok, értsd: jól ismerem, így még csak azzal sem vagyok vádolható, hogy mások dolgába ütöm az orrom, infó hiányában. 2012-ben éppen félbehagytam egy tanfolyamot, amikor megismertem ezt a lányt. Nekem nem voltak vele terveim, mivel megelőzte a híre. Miután megismertem, milyen is ő, maradt a barátság, amúgy egész kellemes társaság, amíg a barátság tényleg barátság is marad. A lányról tudni kell, hogy magánál jóval idősebb férfiakkal ismerkedik csak.

Apakomplexus nyilván – ahogyan majd írni fogjátok, ezen túl is léphetünk. Viszont rámászott egy eléggé befolyásolható barátomra, aki bele is bolondult. A lány kijelentette, hogy csak akkor hajlandó járni vele, ha otthagyja az élettársát – akivel évek óta együtt van. És ő fontolgatta is ezt a lehetőséget, pedig ő is tudja, kivel/mivel áll szemben, ismeri a csaj múltját. Szerintem abban bízik, hátha ő lesz majd a kivétel, de valószínűleg az előző sorstársak is ebben bíztak (bámulatos, mennyire képes valaki meggyőzni saját magát bármilyen esélytelen dologról, csak mert meg lett hülyítve. Igen, mindent meg lehet magyarázni, de azért, mert valamit meg lehet magyarázni, még lehet ballépés). Még az sem zavarta, hogy előtte pár pasit már elfogyasztott a csaj és belebonyolódott számos, hetekig tartó „örök szerelembe”. Nekem is mesélte ez a csaj, hogy képzeljem el, most végre megtalálta a tökéletes társat, mindig is ilyenre vágyott, rendes, kedves, művelt és satöbbi… Ha-ha. Oké… Igen, amikor magának is bemeséli, hogy neki ez az ember kell. Sok nagyő lett eldobva és ő azzal áltatja magát, hogy vele biztos nem így lesz, ő lesz majd a kivétel. A többiek is így gondolták. Nem bírom nézni, ahogy őrlődik és készül tönkretenni az életét.

Ahogy láttam, a kapcsolata jól működik, már amennyire sok év után jól működhet, ki van alakulva minden, fogalmazzunk úgy, hogy optimálisan és praktikusan. Erre jön egy ilyen kis izé és beavatkozik, sorolja a feltételeit, de ha itt dráma lesz, azért a férfi lesz az oka – az ő felelőtlen, hormonalapú döntése. Ezt szeretném megakadályozni. És igen, tudom, hogy felnőtt ember és szabad akarata van, de egy külső szemlélő jobban rálát erre. És ha egy férfi belezúg valakibe, akkor hajlamos hülyeségeket csinálni és olyan döntéseket hozni hirtelen felindulásból, amiket később megbán. Még nem történt köztük semmi, de ha a csaj bedobja magát és ágyba citálja, akkor ő már teljesen be lesz hülyülve. Onnantól kezdve győzött a csaj. Sajnos egyéb indokot is sejtek a háttérben, ugyanis a haver elég szépen keres és ez egy nőnél megint jelentős tulajdonság, olyan, ami megszépít egy középkorú férfit is. Beszéltem a lánnyal, de nem lehet rajta fogást találni, mert olyankor eljátssza a naiv és ártatlan lányt, aki nem tudja, hogy árt. Csak kifogás. „Én nem tehetek semmiről, ők a férfiak, könnyebben felejtenek” - Ez a kedvencem tőle, akkor mondta, amikor felsoroltam neki, hogy az eddigi nagyőit is koptatta. Ja, minden a férfi hibája, te csak szétrakod a lábad, a férfi meg legyen eszénél, mert arról híres, ha p*nát lát.

Világos, hogy nem tudja, mit akar, de addig se jut el, hogy belássa, ezzel embereket tesz tönkre? Ő azt hiszi, hogy csak a nőnek vannak érzései, a férfi meg arra van, hogy a csalódásokat jól és megszokott módon viselje és dolgozza fel. Majd ő eldönti, meddig mehet el, mi a jó és mi a rossz. Párkapcsolati ámokfutása egy bekattanás: ő akar lenni minden kapcsolatban a domináns, az elnyomó, az irányító, de a maga ártatlan módján – és ez a legmegtévesztőbb, ebben rejlik a csapda. Csak ezzel másokat is erősen megbánt. Abban bízom, hogy visszakapja az élettől mindezt, de amikor benne is tudatosul, mit miért művel, neki már késő lesz. Szerintem mi lehet: az apján akar bosszút állni. Mesélte, hogy korán elhagyta a családot. Minden férfi főellenség, és az, hogy eltiporja őket maga körül, ivarérett korától kezdve cél. Mániákusan annak szenteli életét, hogy minél több férfin bosszút álljon, így torolva meg, hogy az apja elhagyta. Persze, ezek nála még nem tudatosak. Meg ez az egész csak 1 elmélet, lehet több is, más is.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr916654215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása