Lecseszett, mert őszinte voltam vele

2014. szeptember 15. 07:49 - csajokespasik

„Megpróbálja előadni, hogy nem érdeklem, de közben keres, meg sms-es, meg ide-oda hív” – most, hogy a lány már felszabadult, rá lehet hajtani. Legalábbis Levélírónk így gondolta, de olyan pofont kapott, amit nem érdemelt meg. Mikor illik rástartolni egy barát-barátnőre?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Tavaly októberben ismertem meg ezt a lányt (21éves) akkor még volt barátja. De úgy alakult, hogy elindult köztünk egyfajta baráti viszony, elkezdtünk dumálgatni, eljártunk sétálni, mindezt a barátja tudta nélkül, legalábbis úgy sejtem, hogy nem mondta el neki. De mindegy is, hiszen nem történt semmi, máig sem. A kapcsolat januárban megszakadt. Kölcsönadtam neki egy DVD-t, ami még most is nála van, nem kértem vissza. Nem jelentkezett, a fészen is nulla aktivitás. Kezdtem aggódni.

Augusztusban írtam neki, hogy lesz egy esemény, találkozzunk, ha akar, együnk egy pizzát és különben is érdekel, mi van vele. Találkoztunk. Azt mondta, minden rendben, csak összesűrűsödtek a gondok, sok a munka és a pasija már nincs meg. Ez nekem jó hír volt. Régebben többször volt olyan, hogy együtt aludtunk egy elhúzódott este után és én nem éltem vissza a helyzettel... most, hogy újra beszélünk, mint vissza nem térő lehetőség, vallottam neki, (csak mélben tudtam) hogy bejön nekem és szerintem, ha ennyire jól érezzük magunkat, akkor miért ne lehetne több, ha amúgy is szabad? Erre olyan választ írt, amit álmomban nem gondoltam volna. Szabályosan lecseszett, hogy minden férfi csak azt akarja tőle, és nem lehet egy normális baráti kapcsolata és mennyire elege van. Megpróbálja előadni, hogy nem érdeklem, de közben keres, meg sms-es, meg ide-oda hív. Tényleg én rontottam el valamit? Nem értettem meg valamit, amit meg kellett volna? Úgy éreztem, egy helyben toporgunk és ha én nem lépek, akkor ő nem fog, de arra is gondoltam, hogy várja valójában. Ezek után mit tudok tenni? Vissza barátságba vagy elrontottam még azt is?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr126699009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása