Van barátnője, mégis udvarol

2014. október 15. 07:31 - csajokespasik

Levélírónkat egy olyan pasi környékezi, akinek van barátnője. Állítólag csak dumálni akar, és péntekre hívta el a Posztolónkat, aki nem tudja, mit csináljon, ugyanis neki bejön az illető. Működő kapcsolatba nem szeretne belerondítani, de elzavarni sem tudja őt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! Ahol dolgozom, rendszeresen bejár hozzám egy férfi. Sokat beszélünk, már az első alkalommal mesélt a barátnőjéről, a barátnője így, a barátnője úgy, ő is ilyet hord, vesz, használ stb. Mindezek ellenére van, hogy bő félórákat tölt velem, ha megkérdezem, nem késik-e valahonnan el, azt mondja nem, mert a másik helyen is várnia kell, úgyhogy ráér. Bár foglalt, úgy érzem, közeledni próbál, de legalább tudom, hogy mi van nála, viszont ha érdeklődik irántam, miért mondta el? Most péntekre megbeszéltük, hogy beülünk valahova, ő javasolta.

Beszélgetni azt mindig lehet, bárkivel, bármiről. Belerondítani nem szeretnék a kapcsolatába – bár tetszik - de kíváncsi vagyok, mit akar? Addig rendben van, hogy társalgunk, nincs abban semmi. Most én is nyitottabb vagyok és többet beszélek, ami korábban nem volt rám jellemző, azt mondták rám, túl csendes vagyok. A visszahúzódást leküzdöttem, olyannyira, hogy ő azt mondta, szereti a nagydumás lányokat, ami meglepett, mert nem tartom magam annak. Korábban kellemetlenül éreztem magam egy-egy társaságban, ahol a pasik flörtöltek a nagydumás lányokkal, miközben én kimaradtam, mintha ott sem lettem volna. A nagyduma olyan lányokat is piacképessé tesz, akik semmivel sem többek, jobbak nálam, vagy az átlagnál. Szóval, péntek. Belerondítani egy másik kapcsolatba, azt nem szeretnék, de szeretek vele lenni. Miért hívott? Lemondjam-e? Általában hallgatok a belső megérzéseimre, de most nincs ilyen nálam, nem érzek választ.

 
Szólj hozzá!
Címkék: randi duma srác

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr886794043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása