Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A szex nem nagyon izgatja

2014. október 17. 07:14 - csajokespasik

Ha szex helyett csak a tévé előtt ülsz a nővel, az valamit előrevetít a kapcsolat jövőjéről. Posztolónk arra gondol, hogy a lány, akivel 4 hónapja próbálkozik, azért nem fekszik le vele, mert valami szervi gondja lehet, vagy talán csak egy rossz emlék gátolja.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Összehozott a sors egy 28 éves nővel, (én 37) megismertem, kedvelem, de úgy érzem nála, hogy a szex nem érdekli, mégis ragaszkodik hozzám, szívesen van velem, tehát nem felhőztet, vagy talonban tart, vagy ilyesmi. Szerintem. Talán egy korábbi csalódás, vagy bántalmazás miatt lehet ilyen zárkózott, ezekre gondolok. Lassan 4 hónapja találkozgatunk, a csók is meg volt, éreztem, hogy neki is jó, és nekem egyre jobban kedvet csinál a folytatáshoz. Ha feljön hozzám és én rajta lennék a témán, folyton kikerüli, hogy ne, mert most nem akarja.

Csak egy ideje mindig ez a „most” van. Szeptemberben történt egy kis félreértés, kicsit kiakadtam rá, amikor türelmetlennek nevezett. Kicsit összekaptunk, kapott tőlem egy csúnya üzenetet, amiben mindent leírtam, igaz, nem kellett volna elküldenem. De ő harag vagy szakítás helyett azzal reagált, hogy megért és igazam van, végül: „csak ne gyűlölj”. És ekkor nagyon elszégyelltem magam, felhívtam magamhoz, és hajnalig egymást átölelve ültünk a tévé előtt. Nem tudom, mit csináljak ebben a helyzetben. Sokat gondolkodom rajta, mi lehet a baj? Szeretem, de ha kiderül, hogy valami szervi problémája van – már erre is gondoltam – nem tudom, miként reagáljak. Amikor harmadszor is elutasított, úgy értelmeztem, hogy hagyjuk az egészet. Közölte, hogy nem akar megbántani, de ebben a pillanatban nem tud megfelelni az elvárásaimnak. Tegnap megint nálam kötött ki. Szeret velem lenni. Ez a 4 hónap főleg a hosszas hallgatások miatt húzódott el.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr456801321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2014.10.17. 23:56:54

Kérd meg, hogy hozza át a kisgyerekkori fotóalbumát. Abban azért jó eséllyel akadnak fürdetős képek. Ha tiltakozik, vagy kizárólag tundrabugyis fotókat hoz, akkor kezdhetsz gyanakodni, hogy valamit rejteget. :)
süti beállítások módosítása