40 évesen is 20-nak képzeli magát

2014. december 05. 07:31 - csajokespasik

Ha a nő meghív magához, majd előtte 2 órával lemondja, ott titok lappang. Egy érett nőt már nehéz idomítani, mert szófogadatlan és hangos, a korlátokat pedig nem tűri. Ha maguktól nem jönnek rá, mi a gond velük, te se tehetsz sokat. Biztos, hogy 40 évesen már felnőtt vagy?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A tegnapi íráshoz fűznék hozzá pár dolgot, egy másik korosztály kapcsán. Elég régóta próbálkozom ismerkedni, 38 vagyok és inkább korombelikkel szeretnék találkozni. Ehhez képest sok – néha jól karban lévő – idősebb nőnek is felkeltem az érdeklődését. Korábban csalódtam a fiatalabb, huszonéves lányokban, azoknak nem én kellek, se anyagilag, se máshogy nem tudom támogatni őket. Próbálkoztam velük, de nem sokáig. Negyvenes nőkkel kezdtem. Ismeritek azt a fajta érettebb nőt, aki 20 évesnek képzeli magát, és nem látja, hogy mennyire nem áll jól neki.

Semmi bajom azzal, ha egy nő felszabadultan viselkedik, de amikor átesik a ló másik oldalára és kínos vele lenni, az zavar. Zavar, ha velem van. Csinálja ezt egyedül. Vagy ezt a viselkedést nekem szánja? Én meg nem merek rászólni. Beleakadtam pár ilyenbe. Az egyik 44 éves volt, és a helyen, ahova mentünk - ott ismertek is engem, nem mellesleg - és nem a korához méltón viselkedett, röhögött, hangoskodott, mit tudom én. Többnyire a férfira jellemző, hogy nem akar felnőni és elfogadni azt, hogy nem lesz örökre 20 éves.

Ezek a nők többet állítanak magukról, pl. hogy többet keresnek és megvan mindenük, te csak hobbi vagy, nem utolsó szalmaszál (jaj, nagyon büszkék tudnak lenni!) - típusa válogatja. Van, hogy mesél valamit, aztán később kicsúszik a száján annak az állításnak az ellentéte.

Meghív magához, majd hirtelen, előtte 2 órával lemondja. Nem fogom az ilyeneknek megmondani, mit tehetnek és mit nem, ha maguktól nem jönnek rá, én sem tudok sokat tenni. Nem rosszindulatú, nem provokálni akar engem, csak magával nincs tisztában, tán nagyok az elvárásai magával szemben, és nincs előtte követhető példa, mert az ember azt hiszi 40-50 évesen már kész ember. Ennek oka lehet, hogy nincs család, de kora van, vagy éppen volt férj, de nem működött és a közelébe se akar kerülni egy újabb lehetőségnek. Most ennyi jutott eszembe.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr96958621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása