Nem levelezőpartnert keresek...

2014. december 11. 08:43 - csajokespasik

„Nem tudom, akarok-e ezek után találkozni vele, mert személyesen csak még jobban elszomorítana ez a „mindent adok és semmit” - hozzáállás” - Ha a csaj a volt barátját ápolgatja, ahelyett, hogy veled találkozna, az a nő messze nem a lelki társad. Vannak egyértelmű válaszok, amiket nem mindenki hajlandó elfogadni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 24 éves vagyok, férfi. Biztos kapok hideget is, meleget is, mert nem ismertek, ha ismernétek, tudnátok, hogy miért vagyok ilyen. Ti mire gondolnátok, ha leveleztek egy nővel, sokáig, mindent elárul magáról, te is lassan megnyílsz, de később leírja azt is, hogyan randizott másokkal. És te azt vártad, veled fog, már tervezted, hogy elhívod. Aztán csak ülsz és nézel ki a fejedből. Én naiv, hülye aggyal azt hittem, találtam egy lelki társat.

Leírta, hogy mennyire vágyik egy őszinte kapcsolatra, aztán hogyan szenvedett. Én nagyon megértő voltam. Én is sok mindenbe beavattam. Igen, egy idegent. Hogy másokkal is találkozik, rendben van, nem mondhatom, hogy tilos... de miért írja meg nekem? Nem gondolja, hogy rosszul esik és azért levelezek vele, mert én is szeretnék? És ezek után már nem merem elhívni találkozóra. Aztán azzal nyugtattam magam, hogy oké, hogy találkozott valakivel, de megírta nekem azt is, hogy nem volt elájulva tőle, nem volt nagy szám a srác.

Tehát van még remény, de ez az egész hozzáállás zavar. Lehet, hogy levelezőtársat keres, de én nem azt. Eddig egyszer beszéltünk telefonon, én ragaszkodtam hozzá, mert ez is egy előre haladás, és tudom, hogy valódi emberrel levelezek. És nagyon jól elbeszélgettünk, 40 percig. Azt is elmondta, hogy a volt pasija beteg és ő ott maradt nála éjszakára, de nem volt semmi, csak ápolgatta.... (?) Miért? Nem haldoklott - ez bukott ki belőlem, mire nagy hallgatás, majd azt mondta, hogy ez nem volt túl udvarias részemről, aztán kivágtam magam, hogy csak vicceltem, bocs. Azt mondta, csak vigyázott rá. Itt már nem kérdeztem vissza, nehogy megint sértődés essék. Vigyázni? Mire? Hogy ki ne essen az ágyból? Ennyi van, nem tudom, akarok-e ezek után találkozni vele, mert személyesen csak még jobban elszomorítana ez a „mindent adok és semmit” - hozzáállás. Nem esik jól, mert arra gondolok: én ennyit érek?

 
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr826971823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Semper Fidelis 2014.12.12. 06:34:46

Hagyd a francba. Ha valami elmúlt, azt le kell zárni. Ha nincs lezárva akkor nem múlt el.
Ne legyél balek szerintem.

Croma Soma 2014.12.12. 07:07:47

A kapcsolataidban tedd egyértelművé mit akarsz!

Kertes_Kata 2014.12.12. 07:47:15

Ha nem is talalkoztal vele, akkor mit vársz? Szerintem rendben van, hogy elmondj, randizik másokkal us, mert ez az igazság, és még nem döntött, nem hiteget. Hogy ez nem kellemes tudat? Hát, az sem, ha nem mondja és később jössz rá, csak hogy 'kíméljen'. Még soha nem is találkoztatok élőben, és néhány levélváltás után monogámia és gondolatrendőrség van? Ez nekem inkább önámításnsk tűnik. Tessék inkább kűzdeni kicsit, hogy veled randizgasson, ne mással, meg ne az exét ápolgassa - látszik, hogy érzelmileg még köztes a hangulata, menne is de még nem egyszerű, akkor ha akarod őt, fordíts rajta magad felé! Azért mert túlérzékeny vagy - akármilyen múltat miatt - még ne másokat hibáztass azonnal. Ha meg ennyire zavar, akkor csak sz előző kommenteket tudom javasolni: keress mást.

Croma Soma 2014.12.12. 08:34:21

@Kertes_Kata: nem hogy nem találkozott vele, hanem még el se mondta hogyan gondol rá.

Kedves poster!

A lányok sem gondolat olvasók! :) Sőt az is lehet, azért provokál, mert szeretné, ha végre színtvallanál. Ha együttjártok és akkor ápolgatja az exét az gáz, így csak szinplán ostobaság.
Azt persze döntsd el, hogy kell-e neked egy manipulatív ostoba picsa! :)))
Viszont soha senki nem fog összejönni, ha gyáva vagy határozottnak lenni.
süti beállítások módosítása