Ha megcsalsz, számomra halott vagy

2015. január 27. 07:29 - csajokespasik

Ha megcsalnak és megtudod, nyilván kirakod a pasi szűrét. De mi van, ha nem tudod meg? Lehet, hogy néhány korábbi pasid nem is hűséges volt, csupán ügyes. Téged meghatnának egy visszakúszni kívánó pasi könnyei?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ahogy olvasgatom az írásokat, arra gondolok, hogy néhány posztolót simán össze lehetne hozni egymással, mert amit az egyik keres, azt adná épp a másik. Tudom, hogy nem csak ennyin múlik, mert ott van még a személyes kisugárzás, ami vagy tetszik, vagy nem, meg ott a Kémia. A szimpátiát nem lehet írásban egyeztetni, emiatt bonyolult ez az egész keresgélés. Nem csak az igényeknek, hanem egy sor megfoghatatlan tényezőnek kell egybeesnie, hogy két ember valóban egymáséi legyen.

Ez biztos sok embernek nem fog tetszeni, de én úgy vagyok vele, ha engem egyszer elhagynak/megcsalnak, onnantól az illető nem létezik számomra. Tiltom mindenhonnan, a számát is törlöm és teljesen elfelejtem őt, akármi is volt előtte, mintha sose lett volna közöm hozzá. Ezzel kicsit a megcsorbult büszkeségemet is védeni próbálom, minek tagadnám? Ki szeret csalódni? Persze érettebben is lehetne kezelni, de nekem egyelőre nem megy. Ha megcsal, és megtudom, vége – de ha nem tudom meg? Akkor nem tudom meg. Lehet, hogy néhány pasim nem is hűséges volt, csupán ügyes.

36 leszek májusban, nő vagyok, (talán már rájöttetek) és a volt barátomról írnék, aki úgy járt, ahogy az előbb körvonalaztam: megcsalt, megtudtam, meghalt számomra. Elég nevetséges volt, amikor úgy próbált könnyíteni a lelkiismeretén, hogy sírva fakadt nekem a telefonba, hogy ennyi miatt képes vagyok felrúgni egy majdnem 1 éves kapcsolatot. Nem bocsánat kérés, vagy megbánás – hanem behoz egy hülye vádat. Tipikus férfi-megoldás, ezt a felfogást sosem fogom megérteni. Biztos megvan ugyanez nőben is, nem tudom. Sok vesztenivalóm volt, mert rengeteg közös élményünk volt a megismerkedésünk elejéből, sok közös barát, stb.. Azóta nem fogadom a hívásait, de az e-mail-jeit elolvasom, ha nem is válaszolok rájuk: folyamatos vád és hibáztatás, de már nyomokban megjelent a bűnbánat is.

Most Titeket kérdezlek: valóban szélsőséges ez a nézetem és túlreagálom? Meg kéne bocsátani annak, aki megcsalt?

 
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr587113835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gombakomba 2015.01.27. 15:40:41

Ebben nem hiszem, hogy lehet jo tanacsot adni. Az ember nem lehet mas, mint aki (vagy legalabbis rettento nehez valtozni).
Ha zsigerbol nem tudsz megbocsatani, akkor ne tedd, most nem fog menni. Lehet, hogy par ev mulva. Es akkor is csak magadert.
Es erdekes ez, van, akinek apro botlast sem tudunk megbocsatani, mas pedig belenkgazolhat, akkor sem birunk ugy igazan haragudni ra.

Gábor Gévai 2015.01.27. 16:34:34

Mindenesetre örülj, hogy ez volt az elsô megcsalatásod. Lesz még több is. Vagy már volt is. Kicsit ijesztő a reagálásod. Ahogy egyre bölcsebb az ember, úgy lesz egyre megértőbb. Te sem vagy hibátlan, kettőn áll a vásár.

Nico72 2015.01.27. 20:32:59

hahaha...
szánalmas vagy.
az ilyen nőket használják a férfiak lábtörlőnek.
de adj neki még egy, meg még egy, stb. esélyt, hogy majd olyan nőt vegyen el, akinek van tartása!
bár moslékkal is lehet tüzet oltani...
túlreagálod? ha a k.-ja vagy, akkor igen.
Ha a szerelme, a TÁRSA, akkor nem.
a választás a tied.
nekem olyan nő tuti nem kéne, akivel bármit megcsinálhatok-hülye lennék nem megcsinálbi.

aki mást mond az hazudik (törölt) 2015.01.28. 06:40:28

A posztolonak teljesen igaza van. En is igy vagyok ezzel. Nem is ertem azokat, akik kepesek baratkent elvalni a partneruktol es jopofizni meg evekig, osszejarni stb. Az osszes ex-baratnom illetve egy-ket regi baratom szamomra halottak, a tobbsegukben ugyanis nem mint noben csalodtam (rosszul foz, mas eletszakaszban van, nem jo az agyban, nehezen elvez el, hulyepicsa, de meg valtozhatna...), hanem bennuk, mint emberben csalodtam melysegesen. Olyan dolgok derultek ki, ami nalam nem egy javithato kis hiba, amin lehetne dolgozni, valtoztatni. Tipikusan ilyen a megcsalas. Aztan a hazugsag, hatam mogott hulyenek nezes, kibeszeles. En ilyen emberekkel nem akarok baratkent se kapcsolatban maradni, nem akarok ilyen ismerosoket. Nincs szuksegem rajuk. Nem akarom megvaltoztatni oket, nem akarok rajuk tobb idot es energiat pazarolni. Millionyi jobb emberrel lehetek kapcsolatban, mielott ismertem volna az exeimet jol megvoltam, nincs szuksegem hazug emberekre az eletemben. Jol megvagyok nelkuluk is, gyakorlatilag vesztettem a kirugasukkal egy-egy arulot, ellenseget. Good ridance.
Ha megbocsatasz egy hazugsagot, akkor a parod nem azt tanulja meg, hogy ne hazudjon, hanem azt, hogy jobban hazudjon, jobban rejtse a titkait. Esetleg lebukas esetere jobb kifogasokat talaljon. A megbocsatas csak a hazudozot erositi.

Szerencsere en emberileg csalodtam par baratnoben, baratban, igy egyertelmuen helyrehozhatatlanul megromlott a kapcsolatom veluk, nem okozott lelkiismeretfurdalast egy pillanat alatt kirekeszteni oket az eletembol.

Meg egy bolcsesseg: Csak a hulye koveti el ugyanazt a hibat ketszer. Egyszer megbiztal benne, atvert. Masodszor is bizni benne hulyeseg. Aki igazan okos, az persze egyszer se koveti el a hibat, masok hibaibol tanul :)

A bunbanat egy olyan erzelem, amit csak a lebukas hoz elo (mar amennyiben valoban bunbanatot erez). Ha nem bukik le, akkor meg ma is kurv@ okosnak jinne magat es rohogne rajtad a hatad mogott.
süti beállítások módosítása