Sok sikert kívánt a társtaláláshoz...

2015. február 05. 07:12 - csajokespasik

Levélben és telefonon bármit lehet állítani, amíg köztetek van a távolság. Ha a pasi sokat beszél, ám kerüli a személyes találkát, esetleg valakit rejteget, de sajnos csak tavaszig lehet az időjárásra kenni egy randi halasztgatását.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog! Nem lesz túl izgalmas a történet, de talán kapok rá pár lehetséges megoldást. Megismertem egy férfit, ő Szegeden lakik, én Budapesten. Én 32, ő 38 éves. Eddig még nem találkoztunk, mégis sokat jelent nekem, az életem része lett, várom a leveleit, érdekel, mi történt vele. Az utóbbi hetekben egyre nehezebben tudom eldönteni, hogy most mik a szándékai, érdeklődése mennyire komolyan vehető. Egyre többet beszélünk telefonon is. Elmesélte, hogy jelenleg anyagilag kihívásokkal küzd, én részvétem nyilvánítottam neki, tudom, milyen érzés.

A főváros nem ismeretlen neki, elmesélte, hogy korábban fél évig élt Pesten, és elege lett, amikor hajnalban BKV-zott haza és alig jött busz. A személyes találkozóról csak annyit, hogy legutóbb azzal tettük le a telefont, hogy majd ha nem fagy, meglátogatom, erre sietve hozzátette, hogy ráérek, mert arra most nagyon hideg van... Amúgy szerintem majd neki kéne eljönnie hozzám, de ha nincs jól anyagilag, ebbe most nem fog befektetni. Most már arra is gondoltam, hogy azért nem akarja, hogy én menjek, mert valakit titkol előlem (?) Ugyan sokat mesél magáról, de mondani bármit lehet, ahogy levélben is sok mindent lehet állítani. Ugyanis nincs beszédesebb egy nős, vagy foglalt férfinál, aki sokat beszél, az valamit árnyékol, ha elfedni akar, ügyes történeteket tud kitalálni.

Ha valami túl kerek, akkor az már gyanús. Lehet, hogy nem is akar semmit, különben miért kifogásolta, amikor azt mondtam, lemegyek hozzá? Korábban volt egy mélypont, amikor úgy éreztem, le akar rázni, mert egyik levelében azzal búcsúzott, amikor én azt írtam, hogy „nincsenek ideáljaim, sem teljesíthetetlen elvárásaim”, hogy „akkor sok sikert a társtaláláshoz...” Mintha megsértődött volna, pedig ebben a mondatban tényleg semmi nincs. Lehet, hogy azt hitte, kötekedek vele, vagy nem veszem komolyan. Ennyi, azt hiszem, mindent leírtam. Köszönöm a türelmet és a válaszokat. Szép napot mindenkinek: K.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr427142607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása