Lehet egyszerre két nőt szeretni?

2015. február 18. 07:33 - csajokespasik

„Azt mondák ismerősök, hogy én ebbe a kapcsolatba csak belemenekültem” - az ex nő nem tartotta komoly embernek Levélírónkat, és a sok hasznos tanácsával csak annyit ért el, hogy felbosszantotta azt a pasit, aki most mégis sír utána. Hogyan lehet elszakadni az exektől?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tavaly októberben ért véget egy másfél éves kapcsolatom. Azóta van egy új lány, de vele még nem sikerült azt éreznem, mint a volt barátnőmmel. Vele nem éppen szép módon váltunk el, mert ő állandóan hibáztatott mindenért, és utólag olyanokat mondott telefonon, hogy szerinte nagyon jó döntés a részéről, hogy kilép ebből. Ő dobott. Személyesen akartam vele találkozni, hogy ha már szakítunk, ne telefonon, de azóta látni sem kíván. Nem tudok rájönni, mitől változott meg alig pár hét leforgása alatt. Én nem tudtam még túltenni magam rajta.

Sejtem, hogy azért jártam így, ahogy, mert szerintem nem tartott komoly embernek. Ennek van pár valós oka, amikre most nem térek ki, de egyik sem súlyos szakító ok. Nekem sok volt a pénzközpontú gondolkodása, és az, hogy nagyon sok jó tanácsot tudott adni, mihez kezdjek az életemmel, de egyik sem állt meg a lábán, mert vagy a külföldet szajkózta, ott látott számomra lehetőséget, vagy itthon egy konkrét dolog, ami jónak tűnik, azonban csak nagyobb anyagi befektetés árán valósulhatott volna meg, de egyikre sincs lehetőségem. A követelés, okoskodás részét nem sajnálom, hogy nincs. A baj az, hogy szerelmes voltam belé, (talán vagyok is). Ez nem jó hír a jelenlegi lánynak, akit szintén szeretek, talán lehet két lányt egyszerre szeretni, abban a tudatban, hogy a másik már amúgy sincs képben és egyre halványul az emléke, de még él bennem per pillanat. Azt mondák ismerősök, hogy én ebbe a kapcsolatba csak belemenekültem, és amíg egy személyes találkozón le nem zártam a régit, ne is álmodjak harmonikus, elmélyült kapcsolatról vele. Szerintetek erőltessem azt a személyes találkozót az exel, vagy hagyni kellene, és inkább felejteni? Merüljek bele a tanulásba és annyi. Végül is ő már döntött, le is zárt, nem keres egyáltalán. Nekem sokat segítene, ha személyesen mondaná el, amit még szeretne, és én is neki, amit még én szeretnék. Ennyivel tartozik.

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr457185001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zimmerman 2015.02.18. 17:19:04

Eleg sanszos, hogy borderline-os volt az exed. Tedd ossze a ket kezed, es orulj, masokat teljes ronccsa tesznek masfel ev alatt. A legbetegebb emberek parkapcsolat szinten.
Felejtsd el a szemelyes talalkozot, semmilyen lezarast nem fog hozni, csak tovabbi fajdalmat, szemrehanyast, lelki terrort.
Csak es kizarolag a no contact mukodik.
Keress ezekre ha megy az angol: BPD family, Ex-detox, Borderline :)
Good luck

huracan1 2015.02.18. 19:52:57

Dehogy tartozik, már miért is tartozna? Nem akar már semmit mondani, ha akarna, keresne, vagy elmondta volna. Zárd le, semmiféle kapcsolatot ne erőltess, sőt! Felejtsd el, erre a legjobb módszer, ha nem beszélsz, nem találkozol vele, nem írsz neki. A másik lány sem lesz befutó, sok sikert az utána következőhöz! :)
süti beállítások módosítása