Szüzességét egy garázsban vesztette el

2015. március 04. 07:48 - csajokespasik

„Egy fiatal nő engem is megfiatalít” - elhangzott egy 47 éves haverom szájából, akinek varázslatos módon csak huszonéves női vannak” - léteznek olyan közhelyek, amik nagyon könnyen megcáfolhatóak, főleg ha nem egy hiteles ember adja elő. Levélírónk összeszedett pár olyan bullshit-et, amiket eddig kapott. Nők, akik sablonokkal érvelnek.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Szeretnék megosztani veletek pár közhelyet és azok cáfolatát, amit nőktől hallottam, kaptam / futottam bele. Ezek számomra azért szórakoztatók, mert simán meg lehet őket cáfolni. Szakításkor egyik barátnőm azt írta: „A gyenge nem tud megbocsátani. A megbocsátás az erősek tulajdonsága” - ami szakításkor önmagában röhejes, idétlen, mintha cukkolni akarna még. Egy másik nő szerint: „Az igények alakítják a hibás jellemet” - magyarul, ha egy kicsivel többet szeretnél keresni, akkor pénzsóvár vagy. Ezt az okos mondást annyi helyen meg lehet támadni.

Mindez elhangzott egy olyan 26 éves nő szájából, aki elmesélte, hogy 16 évesen vette el a szüzességét egy harmincas melós egy garázsban. És a helyzet primitívsége és koszossága izgatta (itt elgondolkodtam, hogy akkor most miért is van velem, amikor én nem ilyen vagyok) utána voltak évek, amikor minden hónapban másik csávóval futott. Ezt így elmesélte, nem csinált nagy titkot belőle, abból se, hogy szereti a szexet, de akkor arra gondoltam, hogyha „bárkivel elmegyek” - csaj volt, akkor ez valahol ma is ott van benne. Az nem múlik el, mint a nátha. Amúgy csak 2 hónapig jártunk, ő hagyott faképnél, nem nagyon bántam.

„A türelem egy férfi legfőbb erénye” - igen, pláne ha székrekedése van. Ez a szép mondás akkor hangzott el, amikor a csaj azért késett fél órát, mert halkaját kellett venni a város másik végén, mert csak onnan jó... Ő az a nagyvárosi úrinő fajta volt, aki kommersz bankfiókban dolgozik és nagyon ügyel a kinézetére.

„Az anyagiak nem a legfontosabbak egy családalapításkor, ha a szeretet összeköt” - szépen hangzik, csak nem életképes. Meglepő, de általában a szegény nincstelen ugyanúgy szaporodik, mint a luxusban élő felső tízezer, persze, mind a kettőnél lehet szélsőség. De az egyszerű nép gyerekének családalapításkor a leges-legfontosabb a pénz. Akár tetszik, akár nem. De az ember már csak így van kitalálva: nem igen gondolkodik logikusan, az egy külön tanfolyam. Sokat számít a családi háttér, és az, hogy milyen családból származunk. Ezt szeretnék figyelmen kívül hagyni azok a csajok, akik megveszik azt az új, drága és márkás ruhát, elmennek X helyre, hátha meghívja őket egy gáláns úriember, noha másnap nincs mit kajálni.

„Kevésnek érzem magam, ezért hangos vagyok” - ez nem önirónia volt egy csajtól, hanem megállapítás.

„Egy fiatal nő engem is megfiatalít” - elhangzott egy 47 éves haverom szájából, akinek varázslatos módon csak huszonéves női vannak, nem tudom, hogy csinálja, mondjuk jó a beszélőkéje. Ő már válogat, a múltkor elmentünk egy helyre, ahol néztük a nőket, és szinte egyik sem felelt meg az ízlésének, jobbnál jobb nőket láttunk, de egyik hol túl öreg, mert 30 éves, hol túl nagy az orra, hol hülyén öltözködik, hol nem jó a haja stb. Értem én, hogy tényleg nagy teljesítmény és dicsőség egy érett férfi egónak, ha tarol a fiataloknál, de lehet-e jövője egy ilyen kapcsolatnak? Amúgy egy fiatal nő csak a lelkedet fiatalítja meg - addig, amíg veled van: érzékcsalódás.

És végül a kedvencem: „Akit igazán szeretsz, azt elengeded” - ezt nagyon sok helyen olvastam, hallottam. Magyarázza meg nekem valaki, mit jelent? Ezzel nem boldogulok.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr917239281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása