Szép, okos, jó humorú és szeret eltűnni

2015. április 10. 07:59 - csajokespasik

„A randi felét végigsmároltuk. Csókjában benne volt a szenvedély és a törődés. Úgy éreztem, a kémia is működik. Direkt meg se próbáltam hazavinni” – az első találka szuper, minden jel kedvező, majd fura fordulatot vesz a kapcsolat. A nő eltűnik, és Posztolónk úgy érzi, semmibe vették. Zaklatásnak számít, ha valaki egy sima igen/nem választ vár valakitől?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

10-12 éve vagyok fent társkereső oldalakon. Mondhatni, profi vagyok. Amikor volt barátnőm, akkor nem foglalkoztam vele. Amikor vége lett, visszatértem. Minden héten randizhatok. Volt, hogy 1 héten 5 nővel is találkoztam. Abból 1 lány tetszett, 2 évig voltunk együtt. Mostanában csak az időm korlátoz, mennyit randizok. Csak szervezés kérdése. „Üljünk be valahova beszélgetni” - így indul minden randi. Neten, telefonon nem derül ki, menyire értjük meg egymást, mennyire működik a humor, vonzódunk-e egymáshoz stb. Pedig sokkal egyszerűbb lenne, ha a neten, beszélgetés közben kiderülne, kivel alakulhat ki komoly kapcsolat. Sőt, amúgy a kép se jelent sokat, mindenkiről lehet jó és rossz képet csinálni.

Sokszor volt, hogy pozitívan, vagy negatívan csalódtam kép alapján. Pont a lényeg nem jön át a képen: a kisugárzás. Nyilván volt, hogy én tetszettem a lánynak és ő nekem nem, vagy fordítva. Mondjuk, a legtöbbször nem történik semmi, csak beszélgetünk. Nem tudom, én működöm-e rosszul, de kb. 10 randi után van 1 nő, aki igazan tetszik. Az a stratégiám, hogy sok nővel randizom és amelyik igazán tetszik, annak udvarolok. (Persze, ha ezt elmesélem 1 nőnek általában sikító frászt kap, senki se akar az a másik 9 nő lenni, aki csak töltelék, csúnyán mondva: mindegyiknek az kell, hogy ő különleges)

Sok randim volt, pontosan tudom, mikor mit lehet. Kb. 100 nőből 30 válaszol, 30-ból tízzel jutok el a randiig, tízből 7 visszacsókol, 7ből hárommal, ha akarok, le is fekszem az első éjjel. Ha akarok. Ilyenek a lányok. És 10 randiból 1 nő van, aki igazán tetszik. De több tízezer nő van fent, tehát a nagy számok törvénye alapján működik. Nagyon ritka, hogy azt érzem, ez a nő kell… Elkezdtem levelezni egy lánnyal. Pár levél után telefonszámcsere. Hétfőn másfél órás beszélgetés. Jó volt, működött a humor. Nem totál zakkant. Volt olyan is, hogy felhívtam egy lányt és rájöttem „na, vele nem akarok találkozni”. Minden randira úgy indulok el, hogy valószínűleg nem ő lesz, akit keresek, de egyszer megtalálom. Mondtam, hogy találkozzunk 8 órakor. Ő nem találkozik senkivel este. Gondoltam, milyen óvatos lány. Akkor találkozzunk kora délután. Oké. Egy jó randihoz - hogy felengedjen mind a két fél - általában esti hangulat kell. Ha délben randizom valakivel, csak udvarias beszélgetés zajlik. Így hát az esélytelenek nyugalmával indultam a randira. Ismerkedünk, aztán meglátjuk, mi lesz. Beültünk egy pub-ba. A lány szép volt. Szebb, mint a képeken. Okos volt, jó a humora. Komoly kapcsolatot keres. Teljesen megfogott. Meg volt az a pillanat, amikor feloldódott, megváltozott a testtartása, hangja, féltve beszélt hozzám. Úgy éreztem, közel kerültünk egymáshoz. Fejben és testben is vonzó volt. Pont amit keresek egy nőben. Nagyon jól éreztem magam. Szerintem ő is. Kb. a randi felét végigsmároltuk. Csókjában benne volt a szenvedély és a törődés. Úgy éreztem, a kémia is működik. Direkt meg se próbáltam hazavinni. Pedig nem kellett volna sokat győzködni. A randi végén úgy búcsúzott el, hogy jól érezte magát, még találkozunk. Mondjuk, az lejött neki, hogy csajozós vagyok.

Szerdán bejelöltem face-en, vissza is jelölt. Küldtem neki egy jó számot. Ez a nap zenéje :) Semmi reakció. Csütörtökön írtam 1 sms-t neki, „jó reggelt, hogysmint? Dolgozom, most nem tudlak hívni”. (Ő délután dolgozott) Holnap hívom. Semmi válasz. Másnap kétszer felhívtam. Semmi. Küldtem 1 sms-t, hogy „rosszkor hívlak? Mikor hívhatlak?” Semmi. Éjfél körül végeztünk mindketten. Éjfélkor küldtem még 1 sms-t: „Mit nem adnék érte, ha tudnám mire gondolsz...” Eltelt a hétvége. Mindketten dolgoztunk. Nem kerestem. Megkérdeztem a lány barátaimat, mi jár ilyenkor egy nő fejében? Tudtam, hogy hétfőn szabadnapos. Hétfőn még egyszer megpróbáltam felhívni. Semmi. Utána írtam egy szívhez szóló levelet:

„Szia … Ilyen helyzetben még nem voltam, hogy randizom egy nővel, aki szép és okos, jó a humora, szenvedélyes, jól sikerül a randi és utána eltűnik :( Szóval, nem értem... Kevés időt töltöttünk együtt, mégis nagy hatással voltál rám... Én azt szeretném, ha része lennél az életemnek... Ha csak egy átlagos lány lennél, akkor nem foglalkoznék veled... Megkérdeztem a lány barátaimat, mi jár ilyenkor egy nő fejében? Azt mondtak, valami utólag nem volt szimpatikus. Lehet, úgy érzed, túl rámenős voltam és azért nem írsz vissza, mert konfliktuskerülő vagy és nem akarsz aktívan megbántani... De ettől konkrétan hülyének érzem magam, hogy egy lánynak írok, aki nem reagál... Szóval, akármi van, nagy fiú vagyok, nem bántasz meg... Nyugodtan elmondhatod... Profilodon jól fogalmaztad meg, mit keresek... Csak a másik oldal vagyok... Vigyázni szeretnék rád... (Még nem is ismertelek, de előtte írtam a cserfes lányokról, majd egyszer olvasd el:) Nézd, vannak dolgok amin nem tudok változtatni... Ha egyszerűen, mint férfi, nem jövök be, akkor ez van... Közben megtaláltad életed szerelmét...? Akkor ez van... Vagy ha kétségek vannak benned, akkor szerintem beszéljük meg... Csak egy sms... Egy csörgés... Egy emil... És utolérsz... Akárhogy is, elfogadom a döntésedet és nem kereslek, ha nem szeretnéd... Vigyázz magadra.”

Semmi reakció. 2 nap múlva face-en ráírtam: „Az valahol fáj, hogy semmi válasz. Még annyi se, hogy „bocs, de nem akarok ismerkedni”. Túl sokat várok?” Erre letiltott. Azóta is látom, minden nap fent van a társkereső oldalon. Egy lány barátom javasolta, keressem meg személyesen a munkahelyén. De azzal átlépnék egy határt. Zaklatni nem akarom, írhatnék neki sms-t, hívhatnám, de minek? Egyértelmű: nem akar tőlem semmit. Nem tudok mit csinálni, túl kell lépnem rajta.

Új hét, új randi... Szíve joga úgy dönteni, hogy nem akar velem ismerkedni. De úgy érzem, semmibe vettek. Túl nagy elvárás volt, hogy választ várok? Utólag persze én is tudom, hogy elég lett volna 1-2 sms, és párszor megpróbálni hívni. Nem kellett volna őrlődni a dolgon. De úgy éreztem, ez a nő kell nekem. És gondolom a csajnak az maradt meg, hogy találkozott valakivel, aki utána zaklatta :(

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr167355340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stella999 2015.04.10. 20:02:54

Szerintem a csajnak Te a 9 töltelék egyike voltál!
süti beállítások módosítása