„Nem fekszem le veled, de kaját hozzál!”

2015. április 20. 08:37 - csajokespasik

„Mit szólnál, ha átjönnél hozzám, főzni nem vagyok hajlandó, kaját hozzál, nem fekszem le veled, még csak nem is beszélhetsz a szexről, és egész este szórakoztatnod kell...” - vannak elképesztő női reakciók, amikből Freud sem tudná kibogarászni, mit akarnak, vagy mit nem. Akár külföldön hajtod a nőket, akár itthon, jobbára ugyanolyanok. Keveset adnak és mindent elvárnak cserébe. Online társkeresés pasi szemmel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kb. 10-12 éve vagyok fent társkereső oldalakon. Későn kezdtem a szexuális életet és a párkapcsolatokat, 21 évesen egyszerűen félénk voltam és rossz környezetbe kerültem, és abból a társaságból nagyon kilógtam. Kezdésnek cseten beszélgettem lányokkal, 1000 órát biztosan, csak hogy megértsem kicsit őket. Utána jöttek a társkereső oldalak, sok lánnyal randiztam, kb. 100-200-al. Ennyi randi után se tudnék általánosítani, hogy milyenek a társkeresős lányok: talán mindenfélék, mint az életben. Persze, nem csak így ismerkedtem.

 A kép témáról. Kettő kategóriára tudnám osztani: 1. amikor annyira nem tetszik egy nő kép alapján, hogy „nem, soha, semmikor, semmilyen körülmények közt, mert nagyobb a bajusza, mint nekem”. 2. Vagy csinostól a gyönyörűig. Kép alapján már csalódtam nagyon pozitívan és negatívan is, ez alapján nem tudom megmondani, hogy egy nő vonzó, vagy nem - a kisugárzás dönt igazán. Nők számára gondolom kiábrándító, de pasi szemmel kicsit olyan, mint a horgászás: elküldesz sok levelet és elkezdesz beszélgetni.

A netes ismerkedés annyiban jó, hogy az elején kiderül, hogy a nő totál zakkant, vagy sem. Szerintem a nőknek is csak egy alap szűrőként kéne tekinteniük ezt a dolgot, nem pedig beleélni magukat túl korán. Mert ott hiába van sok közös érdeklődés, humor, az életben attól még ülhet kukán 2 ember egymás mellett. Volt olyan, hogy már régóta jártam egy lánnyal és valahogy, ha cseteltünk, elbeszéltünk egymás mellett. Ez nekünk nem ment. Viszont telefonon meg simán beszélgettünk órákat.

Szóval, sok-sok randi, újabb randi – és egyszer csak találkozol valakivel, aki tényleg tetszik. Én sosem próbáltam meg minden nőt megszerezni, csak azért összejönni egy nővel, mert nagyon vonzó. Ha kiderült, hogy nem passzolunk, azt nem éltem meg sikertelenségnek, csak azt akartam megszerezni, akivel jól éreztem magam, ahol működött a kémia, a humor, és azokkal a lányokkal össze is jöttem. 10 év alatt sok minden történt, minden, ami megtörténhetett... volt sok béna randi. Csak 2 példa:

Volt egy lány, szegény nagyon csúnya és buta volt, ez még a kisebb gond, van ilyen, túlélem, de amitől megmaradt, hogy találkozás előtt humor-sms-t küldök neki:

ÉN: „Találkozzunk a világ végén, egy sötét villamosmegállóban”

Ő: „mi van ?

ÉN: „ha félsz, akkor találkozzunk egy nyilvános helyen, ahol sokan vannak”

Jó, találkoztunk valami plázában, sétáltunk, beszélgettünk, kérdeztem, nem vagy-e éhes, szomjas, meghívlak. „Nem, nem…” A leányzónak az volt az álma, hogy fotómodell legyen, és az egy dolog, hogy csúnya volt, és ez az álma, ezt valahol még megértem, de hogy közben utálta, ha fotózzák, azt már nem tudtam összeegyeztetni… El is búcsúztunk hamarosan egymástól. Másnap sms jön tőle, hogy én milyen szemét vagyok, el kellett volna vinnem egy jó étterembe, virágot is elfelejtettem venni, és miért nem vettem neki ékszert…? Fél év múlva láttam valami boltban a barátjával... hát, őszintén sajnáltam a srácot…

Másik történet: csak simán kínos volt. Randiztam egy nővel, mondta, hogy menjek át hozzá, főz nekem vacsorát. Tök aranyos, kedves dolog, át is mentem. Jó fej volt, beszélgettünk, egyszer csak csörög a telefonja. Az ex… Aztán kb. 20 percenként csörgött, a csaj meg elvonult 10-15 percre telefonálni, mert fontos lelki bánata volt a srácnak. Én csak néztem, a csaj 50szer elnézést kért. A vacsorát megkaptam, szépen megköszöntem, jelentem, finom volt, de az este kínos.

Persze, volt olyan is, hogy tetszett a nő, és én nem jöttem be neki. A semmilyen randikon legtöbbször nem történt semmi, amikor nem tudtam megmondani, miért nem, egyszerűen csak nem volt meg a kémia, nem hangolódtunk egymásra, csak beszélgettem vele (biztos volt olyan lány, akivel jó kapcsolat is kialakulhatott volna, de abban az 1-2 órában nem derült ki)

De ezeket a találkozásokat is hasznosnak találtam, mert mindig érdekes megismerni egy új embert és jó dolog a randizást is gyakorolni. Ha a csaj nem volt totál kattant, és úgy éreztem, amúgy nem vonzódik hozzám, akkor megpróbáltam bevonni a társasági életembe - ebből lett olyan, hogy egyik barátom teljesen odavolt érte és kapcsolat lett belőle, és fordítva is megtörtént. Később egy másik lány, társaságban bemutatta a barátnőjét és én jártam vele. Szerintem ez a legjobb ismerkedés, amikor bemutatnak, és még jó barátságok is kialakulnak. Egy randin megismert lány bemutatott 2 barátnőjének, velük nem volt semmi testi kapcsolat, volt barátjuk, kicsit később nekem is lett komoly barátnőm, velük csak jó barátság alakult ki. 1 évig bandáztunk együtt, plusz a 2 csajnak bekerültem a baráti körébe, és én is bemutattam a barátaimat, volt, hogy 15-20-an mentünk bulizni, szalonnát sütni, vagy a strandra, stb.. Tök jó társaság alakult ki, életem egyik legjobb korszaka volt. És egy randival kezdődött.

Aztán voltak a próbálkozások. Például  volt egy lány, a nevére nem emlékszem... ami megmaradt, az annyi, hogy jót beszélgettünk, csók nem volt, megbeszéltük, hogy 1 hét múlva elmegyünk bulizni xy helyre, előtte hívom... Mikor találkoznánk, nem veszi fel, kicsit később hívom, semmi, majd nem sokára küld 1 sms-t, hogy ne zaklassam... Angyalom, szíved joga meggondolni magad, de ha megbeszélsz valamit, és azért keresnek, de te közben meggondolod magad, és nem szólsz a másiknak, akkor az nem zaklatás, de biztos én vagyok a hülye, én kérek elnézést…

Másik story: jól sikerült randi, vidám hangulat, sok csók, mesélte, hogy jön a bátyja, elutazik, stb.. Pár nap múlva keresem sms-ben: „mikor bulizunk ?” (a munkabeosztás miatt nem tudtunk telefonálni, csak sms) Válasz: most 3 hétig nem ér rá xy okok miatt.... - Nem tudtam hova tenni: ha le akart volna rázni, akkor nem ezt írja. De utána keressem. Közben én is elutaztam, el is ment az idő, kerestem utána, de a válasz 1 nap gondolkodás után jön: „bocs, de igazából nem érek rá.” Ki érti a nőket ?

Aztán volt, hogy randiztam 3-4szer egy lánnyal, majd küldött egy sms-t: „mit szólnál, ha átjönnél hozzám, főzni nem vagyok hajlandó, kaját hozzál, nem fekszem le veled , még csak nem is beszélhetsz a szexről, és egész este szórakoztatnod kell...” ohhhh ? mi van ?! engem marhára frusztrált volna, ha meg van határozva, miről beszélhetek és még kötelezően szórakoztatni is kell, úgyhogy lemondtam a lehetőségről. És a nőről is…

Szintén 3-4 randis story: a lány aranyos, csinos volt, semmi baj nem volt vele, csak ő délelőtt, én délután dolgoztam, heti 6szor mindketten, így nem tudtunk még csak telefonon sem beszélni… se találkozni… így nem volt értelme… Őt sajnáltam,  fura az élet.

Volt, hogy látásból ismertem egy csajt, egy boltban dolgozott, ahova jártam, később a neten összefutottunk, ismerkedtünk, kiderült, hogy én régóta bejövök neki. Nekem is tetszett amúgy, csak valahogy mulya voltam kezdeményezni. És így jöttünk össze. Sose lehet tudni, ki vonzódik hozzád. Volt nyilván egyéjszakás kaland is, igazából azt tanácsolom  férfi társaimnak, ha igazán tetszik a nő, ne vidd haza első éjszaka, mert ha akarod sem fog később elmélyülni a kapcsolat. Van, hogy egy nőnek, vagy férfinak pont erre van szüksége. És ha mindkét félnek pozitív élmény, akkor ezzel semmi baj nincs. Ha valaki utána többet akar, azzal lehet sérüléseket szerezni / okozni.

3 éjszakás kaland: volt egy nő, Magyarországon háromszor találkoztunk összesen, háromszor le is feküdtünk, aztán külföldre költöztem, később ő is más országba ment, de a barátság megmaradt. Évek óta beszélgettünk, hol ritkábban, hol gyakrabban, nem tudom, hogy valaha találkozunk-e még…De vannak pozitív történetek is: 3 lánnyal is így alakult ki hosszú kapcsolatom a netről. Beszélgetünk, találkoztunk, jó volt, aztán megint és megint. Egyik 1 évig tartott - nála kis csavar, hogy az első találkozás után 3 hónappal kezdtünk csak járni. A második csavar, hogy ő olvasta a régi blogomat, és olyan plátóian belém volt zúgva: 2 és fél évig tartott, őt el is vettem volna, de külföldre költöztem, mást hozott az élet. A harmadik hosszabb kapcsolatban mondhatni semmi csavar nem volt, csak megismerkedtünk és elkezdtünk járni, az 2 évig tartott.

A Ctrl+C levélről

Sok lány fel van háborodva, ha Ctrl+C levelet kap. De lányok, először is, ha ti nem írtok magatokról semmit, akkor miért várjátok el, hogy a srác, kép alapján, csak neked, személyre szóló levelet írjon? És hogyan? Én relatíve egész kreatívan írok, de még nekem se megy az, hogy minden nőnek külön írjak valami kreatívat. Ha írok 100 nőnek, akkor abból kb. 30 válaszol, a másik 70-nek nem jövök be, mint pasi, vagy a kor, vagy a távolság, éppen alakulóban van nála valami, nem is aktív, vagy nem szimpatikus, amit írok, akármi - ez valahol természetes. Ha jobb képűbb, izmosabb lennék, alacsonyabb, magasabb, akármilyenebb, lehet, hogy több válaszolna, nem tudom. Én akkor szoktam személyre szóló levelet írni, ha ír magáról valami kreatívat, és arra érdemben lehet reagálni. Szóval, ez a dolog elveszi a pasik kedvét attól, hogy csak neki szóló levelet írjon, és nem érzem úgy, hogy megérdemelnétek, mert ti is lusták vagytok válaszolni. Ha egy nő nem ír magáról semmit, akkor ne sértődjön meg egy bemásolt bemutatkozó levéltől. Szóval, lányok, ti is írjatok magatokról. Ha nem megy, akkor ne sértődjetek meg, ha csak egy bemásolt levelet kaptok.

Azzal zárnám soraimat, hogy mindez nagy meló , szerencse is kell hozzá - ahhoz, hogy megtaláld, akit keresel. Szívesen elolvasnék egy tapasztalt, hasonló női véleményt.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr727382458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek77 2015.04.20. 16:20:38

" jól sikerült randi, vidám hangulat, sok csók, mesélte, hogy jön a bátyja, elutazik, stb.. Pár nap múlva keresem sms-ben: „mikor bulizunk ?” (a munkabeosztás miatt nem tudtunk telefonálni, csak sms) Válasz: most 3 hétig nem ér rá xy okok miatt.... - Nem tudtam hova tenni: ha le akart volna rázni, akkor nem ezt írja. De utána keressem. Közben én is elutaztam, el is ment az idő, kerestem utána, de a válasz 1 nap gondolkodás után jön: „bocs, de igazából nem érek rá.” Ki érti a nőket"
Jajajj. Ilyen velem is volt!!!
A randifazis az olyan, mint a munka/alberlet/lakaskereses: mindig a leheto legtobb~bol kivalogatni a megfeleloket, es "nem varok holnap hajnalig". Ha elmegy 1~3 hetre akkor addig mas noket kell probalni, nem varni mert pofara esel!!!
süti beállítások módosítása