A zenész, aki ráugrik a lányokra

2015. április 22. 07:55 - csajokespasik

„Egyszer azt mondta nekem, tudjak róla, hogy ha a barátaival elmegy, akkor nem mindig fog engem hívni” - a csaj teper a zenész srácért, bár nem tudja eldönteni, hogy szövegeivel csak szívatja őt, vagy más nőket rejteget előle, vagy csak szimplán nemtörődöm.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Van egy srác, aki már régóta tetszik. 1 éve ismerem. Az utóbbi időben úgy tűnik, közeledni próbál, néha meg az ellenkezőjét tapasztalom. Van néhány dolog, amiket nem tudok nála hova rakni. Pénteken meghívott magához, már éppen úton voltam, amikor felhív és gyorsan lemondja. Nem volt bővebb magyarázat, nem is kértem, annyit mondott „most nem tudsz jönni, bocsánat” - jobb, mintha sms-t küldött volna, amit már csak az ajtajában veszek észre. Mindegy, nem dráma. Még semmi nem történt köztünk, de amikor egy másik lányt elvitt kocsival a vidéki szüleihez, kicsit féltékeny voltam, persze nem volt mire.

Amikor vele vagyok – barátilag – ezeket a benyomásaimat vicc-szinten megemlítem neki, és ő nem nevet ki érte. Innen érzem, hogy jelentek neki valamit. Egyszer azt mondta nekem, tudjak róla, hogy ha a barátaival elmegy, akkor nem mindig fog engem hívni. És ezen ne bántódjak meg. Mivel nem vagyunk kapcsolatban, nem is vártam, hogy hívjon – de az, hogy így elmondta, ilyen direkten és nyíltan, nem esett jól, persze. (Vagy csak egy teszt volt?).

Amikor nem tudtam elmenni a bulijára, írtam neki, hogy nagyon sajnálom, és akkor este 4 sms-t is váltottunk. Ebből nekem az jött át, hogy nagyon szerette volna, ha vele vagyok és még akkor is rám gondol, amikor sok dolog eltereli a figyelmét. Mivel elég helyes srác, azt sem tartom kizártnak, hogy más lány is van körülötte. Viszont velem nagyon rendes és nem tudom elképzelni róla, hogy hazudjon. Egyszer meghívott, amikor próbáltak a bandájával, és azt mondta, ha nem tudok elmenni, előrébb hozza, vagy eltolja egy nappal az egészet, csak menjek el. Ez nagyon jól esett, nem kellett semmit változtatni miattam, el tudtam menni.

Viszont vannak olyan megjegyzései, amiket viccnek szán, mégis gyanakvásra adnak okot, pl: ha nem megyek vele ide és ide, egyedül megy és ráugrik a lányokra... stb. Nem tudom mire gondoljak ilyenkor. Annyira csak rá koncentrálok, hogy amikor felbukkant egy régi barát, aki akart volna járni velem akkor - én is vele - most visszautasítottam. Ha vele vagyok, olyan, mint az álmaimban, ritkán érzem magam ennyire jól valakivel. Viszont bizonytalanságban tart. Ha közel akar hozzám kerülni, miért nem lép? Csak valami mulandó fellángolás a részéről?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr707388208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása