Nincs csók, csak ölelés

2015. június 19. 07:32 - csajokespasik

Hiába alszik nálad a pasi, ha hangulatember, nehezen lehet kipuhatolni a szándékait. De ha a gyereked nem zavarja, semmi akadálya annak, hogy egy szolid buli keretein belül közelebb kerülj hozzá. Hogyan lehet tolakodás nélkül becserkészni egy pasit, akivel egyszer már nagyon csúnyán elbántak?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van egy férfi barátom (41) akivel nehezen jutok dűlőre. Én 38 éves nő vagyok, 1 gyerekkel. Az élettársam elhagyott bennünket. Egyelőre baráti kapcsolatban vagyok az említett úrral, de sok mindent tudok róla, őt is megtépázta az élet: elpanaszolta nekem, hogy évekkel ezelőtt megkérte annak a nőnek a kezét, akivel három éve együtt volt, mígnem a nő elmenekült. Elköltözött tőle. Mintha megbántotta volna, azóta nem kíván vele találkozni. És nem érti, nagyon sokat bánkódott emiatt, ahogy mesélte, gyakran ivott is, mert ezt nehéz feldolgozni légzőgyakorlattal. Kétségem nincs afelől, hogy jól meglennénk, mindketten sok csalódáson vagyunk túl. De a kedvessége mellé valahogy nem jár egyértelmű közeledés...

Szerintem azért nem mer lépni, mert fél egy újabb csalódástól. Nem hiszem, hogy a gyerekem zavarná, mert amikor valami nappali programra hív, hozzáteszi, hogy hozzam őt is nyugodtan. Nem akarom megsebezni, de tolakodni sem, viszont szeretnék közelebb kerülni hozzá. De hogyan? Nem egyszer volt, hogy nálam aludt. Néha átölelt az utcán, de csók még nem volt. Sok álmatlan éjszakát okozott, mostanra ott tartok, hogy nyíltan megkérdezem tőle, hova is tart ez az egész, de ezzel azt is elérhetem, hogy bezárkózik, amit nem szeretnék. Számomra mérvadó a véleménye, sok mindenben kikérem a tanácsát és sok minden bejött. Hangulatember, hullámzik a kedve, amikor látom rajta, hogy napok óta nyomasztja valami, csak egyszer kérdezek rá, hogy mi a baj, ha válaszol, válaszol, ha nem, akkor nem firtatom, tehát óvatosan kell feszegetnem azt, hogy most mi is van köztünk, illetve mi nincs. Vagy csak én érzem, hogy azonos hullámhosszon vagyunk? Sok hasznos tanácsot olvasok itt néha, remélem, nekem is tudtok adni valamit... Abban gondolkodom, hogy rendezek egy szűk körű bulifélét itthon és elhívom rá. És akkor én fogok lépni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr607556122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása