Nem képes túllépni rajtam

2015. június 23. 07:57 - csajokespasik

Levélírónk nem szokott embereket törölgetni a Face-ről, vagy a telefonjából, de a gyerekesen kötekedő exénél rezeg a léc. Ő próbálná visszakonvertálni ismerőssé, de a pasi ebben nem igazán partner. Elmondja neki, hogy irritálja, mégse keres más nőt. Miért gondolják a pasik, hogy agresszivitással és bosszúhadjárattal bármit is elérhetnek egy nőnél?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 36 éves nő vagyok, 2013-ban ismerkedtem meg egy velem egy idős férfival. Közös érdeklődés, majdnem a szakmánk is hasonló volt, szóval minden egybeesett. A szex is működött. Összeköltöztünk. Aztán egy idő után csak a haverok, motorozás és a hétvégi kimaradozások. Idén márciusban elmondtam neki, hogy ez így nem jó nekem, és ha így folytatja, akkor nélkülem. Azt mondta, igazam van és meg fog változni. A fogadalma 2 hétig tartott. Ekkor elköltöztem tőle. Azóta a hátam mögött mocskol.

Amikor legutóbb láttam, összefutottunk egy helyen, ahol pár közös ismerős is jelen volt, eleinte átnézett rajtam, majd hangos és gyerekes megjegyzéseket tett, hogy nahát, itt vagyok én is, hát ő nem fog mellém ülni, nevetségesen kötekedett, idegesítő volt. Amikor félrehívtam, és mondtam neki, állítsa le magát, kifakadt, hogy minden, ami velem kapcsolatos, irritálja, még a jelenlétem is. Akkor miért nem felejt el? Miért hallom folyton vissza, hogy rólam beszél, nem éppen szép szavakkal? Azt mondta, én jártam rosszul, hogy egy reményteli kapcsolatot dobtam. Meg hogy kihasználtam. Kiakadtam és otthagytam.

Nem szoktam emberkéket törölgetni a face-ről vagy a telefonomból, de nála rezeg a léc. Én próbálom visszaalakítani ismerőssé, de nem tudom, van-e értelme ezek fényében. Ha már úgysincs semmi köztünk (leginkább utálat a részéről) és ahogy mondja, irritálom, miért nem tud elfelejteni, miért nem keres mást? Én nem utálom, csak nem akarom őt életem részeként. Ezért már hibás vagyok? Azt kérte, beszéljünk neten és kapcsoljam be a webkamerám is, de nem voltam hajlandó. Beszélni sem akarok vele, mert miről? Csak simán felejtsen el, ennyit kértem. Elégedjen meg azzal, hogy levelezünk, még ez is nagylelkűség részemről ezek után. Miért gondolják a pasik, hogy agresszivitással és bosszúhadjárattal bármit is elérhetnek egy nőnél?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr177566344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása