Titkos találkák és maratoni szexcsaták

2015. július 10. 07:43 - csajokespasik

„Nem képes elfogadni azt, hogy annyi nővel voltam és nem tud bízni bennem, mert látja a pillantásokat, hallja, hogy milyen elérhetetlen álom vagyok” - Posztolónk nem akarja, hogy a szeretője a barátnője legyen, a szíve mégis felé húzza. A csaj foglalt, mégis sok időt tölt nála, a titkos találkák lassan mindennapossá válnak, már fogkeféje és törülközője is van a férfi fürdőszobájában.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nemrég véget ért egy 7 éves kapcsolatom. A végét járva, már kifelé tekintgettem, amikor összejöttem a szeretőmmel. A kapcsolatom békés véget ért, megbeszéltük, hogy nem szeretjük egymást, egy hangos szó nem hangzott el, azóta kifejezetten jól megvagyunk az exemmel. A másik lánynak viszont van egy barátja, akivel közel két éve vannak együtt. Ezalatt az időszak alatt a srác háromszor is ki akarta dobni, de végül valami miatt visszakozott. A sztori lassan haladt, eleinte csak cigiztünk és kávéztunk együtt, majd szép lassan bensőségesebb viszony alakult ki köztünk, amit végül az egyedülállóságom után pár héttel egy hatalmas, izgalmas szexszel koronáztunk meg.

Igyekszem nem közönséges lenni, de azóta bárhol, bármennyit képesek vagyunk dugni, ha van alibije. Neki még megvan a pasija, így néha minduntalan rákérdezek, hogy hogy áll vele. A csávó egy igazi lúzer, szüleivel lakik, évekig nem dolgozott, csak ilyen beugrós-részmunkaidős valamiket, le se sz*rja a csajt, havonta max egyszer megk*rja, mindennapos elfoglaltsága a meló utáni kocsmázás. Érdeklődtem, hogy miért ragaszkodik hozzá, de nem képes megválaszolni ezt a kérdésemet. Ez lenne az alapszituáció. A bonyodalom abból indul ki, hogy nekem elég komoly előéletem volt, amiről ő tud, az utcán nem tudok úgy elmenni, hogy ne fordulnának meg utánam nők, egy ártatlan teaházas rendelésből is sokszor flörtökbe botlok, plusz se az egzisztenciámmal, se a stílusommal nincs baj. Ő pedig ettől retteg. Azt mondja, hogy nem képes elfogadni azt, hogy annyi nővel voltam és nem tud bízni bennem, mert látja a pillantásokat, hallja, hogy milyen elérhetetlen álom vagyok sok ismerőse számára, a szexről, amiről pedig elég jókat hallott, maga is megbizonyosodott. Én egyértelművé tettem, hogy Ő kell nekem, amire falakat húz fel a lelkében és ellök magától, mert fél a csalódástól. Az tény, hogy nem miatta ért véget az előző kapcsolatom, de sokat lendített azon, hogy megtegyem a szakítás első lépését. Amióta ő van, nem voltam más nővel, pedig ahogy a facebook-on levettük a kapcsolatban jelzőt, elég sűrűn pittyeg a telefonom. Egy darabig türelmes voltam. Eltelt egy hónap, majdnem minden nap találkoztunk. Figyelmes és megértő voltam, elfogadtam azt a tényt, hogy nem bízik bennem, így megpróbáltam a lehető legjobban bebizonyítani, hogy téved. Eltelt még egy hónap, a titkos találkák és a maratoni szexcsaták, lassan mindennapossá válnak, fogkeféje van a fürdőszobámban, tusfürdője és törülközője.

A hétvégék viszont borzalmasak. Ilyenkor mindketten a saját baráti társaságunkkal vagyunk, s mivel ő párkapcsolatban él, ilyenkor találkozik a fiújával hosszabb időre. Nem szeretne ilyenkor együtt lenni velem. Nem zargatom, nem írok neki, ha mégis, akkor 5-6 órákkal később válaszol, így nem erőltetem.

Eljön a hétfő, egy darab rideg jégtömböt érzek a karjaimban, ahogy súlytalanul a vállamra teszi a kezeit. Együtt töltjük az időt, ilyenkor nincs szex. Nem is próbálkozom, látom rajta, hogy még az érintés se hatja meg. Eltelik egy-két óra, oldódik a csaj, már egy-egy simítást kapok és mire délután lesz, szenvedélyesen csókol, megragadja ruhán át a farkam, vagy éppen azt súgja, hogy hiányoztam neki. Ez pedig napról-napra fokozódik, csütörtök-péntek táján kicsúcsosodik és következő hétfőtől minden kezdődik elölről. Próbálom kirángatni a megszokásból, mondom neki, hogy menjünk el valahova, ha többre nem is csak egy napra, szabit veszünk ki, a pasija nem fogja megtudni, de mindig eltereli a témát. Most sem találkozunk hétvégén, szinte soha. Ilyenkor hétfőn, munka előtt mindig találkozunk, iszunk egy kávét, van egy ölelés és egy lopott csók is. Kávé volt, ölelés ismét súlytalan, csók pedig nem. Mandulagyulladása van, azt mondja, hogy nem akar megfertőzni, de hülye én sem vagyok. Le lehet azt vágni, hogy a közeledő arcra, az ösztönös elhúzás, elfordulást más mozgatja, nem pedig egy esetleges fertőzésveszélytől való félelem. Pár hete úgy alakult, hogy négy napig nem találkoztunk, a hétvégét is beleszámolva. Ő fesztiválozni volt, azt ígérte, hogy ha nem is sokat, rövid helyzetjelentések majd ír. Nem írt, két napig nem volt online messengeren.

A második nap felhívtam, ki volt kapcsolva. Amikor a harmadik nap eltelt, éreztem, hogy én ezt nem akarom tovább. Rájöttem, hogy bármennyire is odavagyok érte, nem tudnám vele elképzelni magam egy kapcsolatban, hiszen még csak arra sem volt igénye, hogy ennyi idő alatt keressen. Ekkor elmúlt a rózsaszín felhő, egyre több hibáját megláttam, de a szívem még mindig őt akarja. Duplán rossz, hogy a szex is fantasztikus vele, így még megszakítani se nagyon akarom ezt a dolgot, legalább valamit nyerjek is. Őszintén nem tudom, mi lehet a hiba, ennyire nulla az érzelmi intelligenciája, vagy egyszerűen csak átver engem és boldogan él a pasijával (ha igen, akkor jól adja elő nekem, mert rengeteget van nálam), mellette meg tart engem, mint játékszert? Más nőkkel most nem merek kezdeni, túl kicsi ez a világ ahhoz, hogy ne jutna a fülébe, akkor meg tutira bukó lenne a románc. Viszont ezt sokáig nem akarom csinálni, de bármikor amikor felhozom a témát, hogy mit képzel el a jövőben, leginkább a kapcsolatáról, akkor látványosan kerüli azt, ha pedig ragaszkodom hozzá, akkor megsértődik. Már egy ideje szóba se hozom, teljesen felesleges. A szerencse az, hogy a fesztivál óta, már az eszemmel tudom, hogy nem akarom őt, de amikor vele vagyok, elgyengülök és nem tudok nem rá koncentrálni. A dolgokat csak nehezíti, hogy ha erőt veszek magamon és én vagyok elutasító, akkor két kézzel kap utánam és bármit megtesz értem. Na, most ilyenkor mi a franc van?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr37614454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása