Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex után szeret faggatni

2015. október 16. 07:55 - csajokespasik

„Olyanokat kérdez, hogy milyen volt az első, meg az ő előtte lévő nővel, és ők hogyan értékeltek... Ez egyszer még elmegy, de majdnem minden szex után ezzel jön” - kincset érnek azok a nők, akik egyszerűbbek, tanulatlanabbak, mert nincsenek bonyodalmak, nincs hisztéria, nincs kioktatás. Legalábbis Posztolónk egyik ismerősének filozófiája szerint.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv mindenkinek! Volt már téma, de egy másik szempontból igyekszem megvilágítani azt a lélektani jelenséget, amikor egy nő teljesen mást állít magáról, mint amilyen valójában.

Ezzel a lánnyal két hónapja tart a dolog. De amiket korábban mondott, azoknak az állításoknak az ellenkezőjét tapasztalom. Azt mondta, nem féltékeny típus, nem szokott hisztizni, ha a pasija valaki másra is ránéz. Aztán nem rég megjegyezte: jobb, ha tudom, hogy bőven vannak nők, akik ennyiért is dobnának valakit. Ezek a nők, akik mindig találnának jobbat.

A testi kontaktus rendben van köztünk, illetve, el tudom képzelni még jobban is, ha utána nem kívánna beszélgetni. Vagy ha rájön a beszélhetnék, ne érezzem úgy, hogy valamit ki akar szedni belőlem. Olyanokat kérdez, hogy milyen volt az első, meg az ő előtte lévő nővel, és ők hogyan értékeltek... Ez egyszer még elmegy, de majdnem minden szex után ezzel jön. Ekkor én lakonikus arccal válaszolok neki. Türelmesen. Egy barátom szerint pont azok a nők értékelik a legjobban a törődést, akik nem sokat részesültek belőle, és ha nem kapják meg, követelik. Sok nő nem ismeri magát és a pasitól várja, hogy felfedezze. Mert mi más magyarázata lenne a sok kérdésnek?

Ugyanezen barátom szerint valóságos kincset ér azon egyszerű lányok, asszonyok szerelme, akik iskolázatlanabbak, tanulatlanabbak nálunk. Ebben az esetben mi irányíthatunk. Nincsenek bonyodalmak, nincs hisztéria, nincs kioktatás. A legtöbb nő, ha ugyanolyan szinten áll vagy feljebb, azonnal irányítani kezd, és azt hiszi, nekünk az a dolgunk, hogy szolgáljuk őt. Az egyszerű lányok esetében és intellektuális dolgok hiányáért kárpótol a megértés és a természetes testi odaadás. Ha az önálló nőket kedveljük – ami azt jelenti, hogy ő önállóan hoz döntéseket, nekünk pedig fel kell adnunk magunk – akkor válasszunk olyat, de ne csodálkozzunk, ha végül mégis lapáton találjuk magunkat. Az emancipált nőnek hatalmas elvárásai vannak. Úgy fogod érezni magad, mint aki csak azért született, hogy ezeket az elvárásokat beváltsa. Holott. A párkapcsolat nem egy szolgáltatás! Szolgáltatás a mosoda, az autószerelés, a tévéműsor. De a párkapcsolat nem az. Ha azzá válik, vége.

Korábban a barátnőm azt hirdette magáról (nekem) hogy szereti a játékosságok és nem csak szexben. Ezt nem tapasztaltam egyetlen alkalommal sem. Szereti a vitát és bírja a kritikát. Ez sem bizonyult igaznak. Azt mondják, hamarosan le fog lépni. Erre készülök is, bár nem szeretném, de legalább nem ér váratlanul.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr957972509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása