Szex után benyögi: férjnél van

2015. december 16. 07:23 - csajokespasik

Kedves férjes, vagy egyéb, stabilnak mondott kapcsolatban élő nők! Ha házasságon kívüli, futó kapcsolatokba bonyolódtok, mire számítotok, amikor a dolog közepén eláruljátok, hogy mi a valós helyzet veletek? És mint egy apróságot, elcsicsergitek, hogy valójában férjnél vagytok. Komolyan hazugságvizsgálóval kéne eljárni az első randikra?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Amikor még csak leveleztem az érintett Hölggyel, olyan fotókat küldött át, amiket nem hozhatott nyilvánosságra a neten, de engem privátban megörvendeztetett velük. Amikor átlőtte azokat a képeket, amik semmilyen közösségi oldalon nem voltak találhatók, megdöbbentem, mennyire megbízik bennem, ugyanis olyan művészi fotókban gyönyörködhettem, amelyek fejlett szépérzékéről árulkodtak. A kertben örökítette meg magát, leanderbokrok bíborló környezetében, oldalt felvágott szoknyával, lábán fekete harisnya feszült, combtájon láttatni engedte a szexis csipkemintát.

Egy másik képen szőke haja egybeolvadt az aranyeső leomló fürtjeivel. Újabb ruha és újabb szín: lila akácok közt emelte ki lila kisestélyijének mély dekoltázsát... Mindent megtett, hogy azonnal találkozni akarjak vele. Mindez nem csak arról tanúskodott, hogy kertjében pompás rendet tart és hozzáértően ápolja virágait, hanem arról is, hogy stílus és elegancia dolgában is otthon van. Másoktól is kaptam már – ennél sokkal merészebb, sőt, helyenként erotikus – képeket, de az esetek döntő többségében a spontán házi háttér vonta el a figyelmemet a központi témáról: egy-egy ottfelejtett konyhai eszköz, fürdőszobában tükörbe lógó fogkefe, hajszárító, vagy a hálószoba rendetlensége árulkodott arról, hogy a vágy titokzatos tárgya a kompozícióra már nem figyelt.

A Hölgy stílusa és kifinomult ízlése a fotókban megmutatkozott, de mindez az írásra már nem vonatkozott. Szerintem meg az írás képes egy embert jellemezni. Ahogyan ír, szóhasználat, helyesírás, mondatfűzés, ilyesmi. Ami az ő írását illette, olyan volt, mintha akcentussal írna... aztán se pont, se vessző, amelyik magyar szót rövidíteni lehetett, azt rövidítette, de amelyiket nem, azt is megpróbálta kerékbe törni, én meg csak találgattam, mi lehet.

Amikor találkoztam vele, láttam, hogy a fotók nem mostanában készültek, de semmi baj nem volt vele. Pár hét múlva már ágyba is kerültünk, nálam.

Minden csoda három napig tart, de a miénk csak a második szexuális együttlétig jutott, amikor elárulta, hogy tulajdonképpen ő férjnél van. Amúgy. Mellékesen.

Mivel voltam már hasonló, zűrös konstrukcióban korábban - amiből borzasztó rosszul jöttem ki, majdnem tettlegesség is volt akkor, mert hagytam magam csőbe húzni, na, ezt soha többet - azonnal döntésre jutottam a folytatást illetően. Egyszerre voltam ideges, meglepett és letaglózott. Megkértem finoman, hogy most minden további magyarázatot függesszen fel és távozzon, amíg képes vagyok türtőztetni magamat. Ennyiben maradtunk. Öltözött és ment. Szétváltak útjaink. Nem kerestük egymást.

Kedves férjes, vagy egyéb, stabilnak mondott kapcsolatban élő nők! Mire szoktatok ilyenkor számítani? Áruljatok el nekem valamit. Ha ilyen kapcsolatba bonyolódtok, mire számítotok, amikor a kapcsolat közepén eláruljátok, hogy mi a valós helyzet veletek? És mint egy apróságot, elcsicsergitek, hogy valójában házasok vagytok. Komolyan hazugságvizsgálóval kell eljárnom ezentúl a találkozókra??

Üdv: Próbálkozó@Péter

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr208176168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása