Félév felfüggesztettet kapott garázdaságért

2016. január 06. 07:30 - csajokespasik

„Most csak találgatok, mert az is kérdés, hogy meg merjem-e kérdezni tőle, miért is kapta? Ha megkérdezem, az is kínos lehet, ha nem, az is...” - az első randi a jövő héten esedékes ezzel az úrral, de ha Posztolónk még jobban belelovalja magát abba, hogy nem csip-csup ügyért kapta a lovagja mindezt, hanem pl. részeg randalírozásért, ez az időpont még módosulhat.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Lehet, hogy nem ez a megfelelő fórum a kérdésemnek, de hátha itt is kapok valami jó tanácsot. December elején levelezni kezdtem egy férfival, sok mondatot váltottunk, megemlítette, hogy milyen lehangoló lesz majd neki egyedül karácsonyoznia, illetve a szüleivel, de nincs egy társa, akit megajándékozhatna... stb.. Ez mind szép. És aztán megírta a sokadik levélben, hogy van félév felfüggesztett büntetése garázdaságért. Ezen kicsit megakadtam. De, mintha mi sem történt volna, átugrottam ezen és témát váltottam. Mert biztos nem büszke rá, hiszen magát az okot, a tényeket nem írta le, csak ezt az ítéletet.

Aztán beszéltem egy ismerősömmel, aki elmondta, hogy ez sok mindent jelenthet, de félév felfüggesztettet olyan nagyon súlyos dologért nem adnak, akkor már inkább lecsukják, ha olyan... Ez nem ugyanazt jelenti, mint pl. amikor valaki börtönviselt. Azt mondta az ismerős, hogy a garázdaság nagyon tágas kategória, lehet csoportosan elkövetett garázdaság, ami annyit is jelenthet, hogy véletlenül keveredik valami meccs utáni zavargásba, amiből nem tudja magát tisztázni. Azért is járhat ennyi - mert az is garázdaságnak számíthat - ha engedély nélkül tart valami engedélyköteles önvédelmi fegyvert magánál, és bár nem használta, mégsem lehet nála az utcán. Szóval most csak találgatok, mert az is kérdés, hogy meg merjem-e kérdezni tőle, miért is kapta? Ha megkérdezem, az is kínos lehet, ha nem, az is...

Nekem ő, mint férfi, bejön, az alapján is, amennyit eddig tudok róla. De ha megkérdezem, és azt feleli, hogy ok nélkül lecsapott egy járókelőt részegen, akkor az nekem elég lelombozó lesz. De nem tűnik erőszakosnak, szépen is fogalmaz, a fotón szelíd arcú, (bár nem kis darab) éppen ezért csodálkozom. Biztos van valami magyarázat erre, de nem nézem ki belőle, hogy valami súlyos dolgot követett volna el. Jövő hétre beszéltük meg az első találkozót és mindenképpen elmegyek rá, csak azért észben tartom ezt is.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr888244928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása