Beleszerettem a kifutó darabba

2016. február 24. 07:49 - csajokespasik

A korkülönbség nem lehet akadály, ha a felek valóban szeretik egymást. Posztolónk arra kíváncsi, vajon mennyire illik össze a jelenlegi választottjával. Annyit elárul, hogy a kiszemelt nála idősebb, jól főz, jó szerető, és szinte az élet minden területén kipróbálta magát. Három nyelven beszél és hajlamos a színpadon kikapni a mikrofont énekesnők kezéből.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hello,

Azt mondják, hogy egy férfi ízlése sosem öregedik vele együtt, akkor sem, amikor ők már eléggé benne vannak a korban, egy 40-es, 50-es férfi még mindig a 20-as, 30-as nőt nézi, nem a korabelit, vagy a nálánál idősebbet. Egy érett férfi azt is tudja, hogy egyszerre házias, gyönyörű és okos nő nem létezik, legalábbis még nem találkozott vele, (vagy ha igen, azonnal el is vette feleségül). De vannak eltérő esetek. Én 31 vagyok, és megismertem egy nálam idősebb nőt, a korát nem írnám le, legyen „Kifutó darab”, így finoman, ha ez így mond valamit. Én is a korombelieket meg a fiatalabbakat kedvelem általánosságban, de benne megfogott valami.

Szerintetek: mennyire vagyunk összeillők?

Róla: elég lobbanékony, mosolygós, árad belőle az energia, és elég vagány (elmesélte, hogy amikor lent volt egyszer Kapolcson, összeismerkedett egy énekes csajjal, majd felment a színpadra énekelni vele, műsor alatt, egy dalt). Jól főz és jó szerető. Itt megjegyzem, hogyha ő nem olyan rámenős nálam, lemaradok valamiről. Volt tanár is egy darabig, elég művelt, de szinte az élet minden területén kipróbálta magát. 3 nyelven beszél.

Rólam: korábban sikeresebb voltam a nőknél, aztán egy szakítás után felszaladt egy kis fölösleg, azt ledolgoztam valamennyire, és most a magasságomnak megfelelő a súlyom. Aztán az eredeti pályám kényszer-elhagyása után az őrző-védő szakmában kötöttem ki.

Most néha úgy találkozunk, mint két barát, néha meg úgy, mint két szerető. De a kettő különböző állapot még nem mosódott össze. Talán azt várja, hogy folytassuk. Vagy azt várja, hogy én lépjek komolyabban. Vagy neki így jó, ahogy van. Én mondtam neki, hogy a korkülönbség egyáltalán nem zavar és ne féljen ettől. Vagy arra vár, én mit döntök / vagy neki semmit nem jelent az egész, csak egy következő kaland vagyok, és csak hangulatember, így alakult és kész, egy nem komoly valami, ha összejön összejön, ha nem nem...

Én egyre inkább kezdek beleszeretni (nehéz más szót használni rá).

 
Szólj hozzá!
Címkék: szerelem

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr788415196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása