Megmenteném ezt a kapcsolatot, ha hagyná

2016. március 02. 07:51 - csajokespasik

Amikor a csajod délelőtt 11-kor akar veled találkozni, ne számíts sok jóra. A pasit faképnél hagyják, de állítólag nem egy másik jelölt az oka, a lány egyszerűen csak egyedül akar lenni. Posztolónk arra kíváncsi, mit jelent, amikor egy fiatal csaj nem akar senkit? Csakhogy hiába mond valaki nemet, ha a szemében még ott a csillogás.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

21 éves vagyok, a barátnőm velem egyidős. Tavaly ismertem meg egy koncerten, elég egyszerű körülmények között, majd meghívtam egy italra, nem vártam semmit, csak dumálni vele. Ő elkavarodott a tömegben a többiektől, így 1 órán át kerestük az ismerőseit. Telefonszámot cseréltünk, ám én 1 hétig nem jelentkeztem. A face-en bejelöltem, ő visszaigazolt, de nem írt semmit. Hát küldtem neki 1 SMS-t, hátha nem lóg egész nap a közösségin, mint a kortársai. Úgy 5 üzenetváltás után leegyeztettünk egy találkozót.

Korábban azt mondta, nincs barátja. Minden szépen alakult köztünk, és össze is jöttünk. Február 20.-án hirtelen felhívott, találkozni akart velem egy helyen, tök szokatlan időpontban, délelőtt 11kor. Kb. 5 percig voltunk ott, amíg elmondta, hogy nem akarja tovább folytatni.

- Mert? Másvalakit szemeltél ki? - kérdeztem.

Azt megértettem volna, ha igen. De azt mondta, nem. Csak nem akar most senkit. (mit jelent, amikor egy fiatal és jó nő nem akar senkit? Miért zavarom abban, ha néha egyedül akar lenni, sosem tenném, nem korlátoztam szabadságát, nem is éltünk együtt).

Lehet, hogy azt akarta mondani, hogy kiszeretett belőlem, csakhogy a szemében a csillogás nem múlt el, amikor rám nézett. Mi lehet a baja? Szeretném megmenteni a kapcsolatunkat, ha engedné, de egyelőre most semmire sem reagál, én meg nem tudom, hol a határ. Hagyjam és nyugodjak bele, hogy ennyi volt az egész? Vagy nincs veszve még minden. Szeretem, nem tudok tenni ellenne, és szerintem jár ennyi idő után is némi bővebb magyarázat, mert azért nem futókaland volt részemről. Jó lenne, ha minden visszarázódna.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr588433996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása