4 hónap után gyereket akart

2016. április 06. 07:39 - csajokespasik

„Nem olyan nőt keresek, akinek csak jó tulajdonságai vannak, hanem egy normálisat, akire büszke lehetek” – Levélírónk három éve magányos, bár sokat ismerkedik, de ahány nő, annyi probléma. Azt a tanácsot kapta, hogy kezdjen önbizalomhiányos nőkkel... csak az a gond, hogy neki is önbizalomhiánya van.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

32 éves vagyok, férfi, és úgy 3 éve nincs barátnőm. A legutóbbi kapcsolatomnak a párom vetett véget. Egy kicsit irigylem is, hogy én nem tudtam olyan könnyedén túltenni magam az egészen, mint ő. Mi történt azóta? Kicsit elhagytam magam, felszedtem pár kilót (az ülőmunka ebben sokat segít) nem mozogtam, ellenben zabáltam. Ezt ma már egy kicsit mérsékeltem, és odafigyelek a mozgásra, táplálkozásra, alkoholfogyasztásra. Találkoztam nőkkel, akik diplomatikusak voltak, de egyetlen őszinte és természetes megmozdulásuk nem volt. Magamban Vénusz szobroknak nevezem őket.

A legutolsó hölgy négy hónap után gyereket akart. Mondtam, hogy előbb talán összeköltözés vagy valami. Nem folytatta velem. Nem voltam engedelmes donor neki. Volt olyan, aki férjnél volt, és szeretőnek kellettem volna, megkérdezte, hogy zavarna-e? Igen, zavarna. Nem lett semmi a dologból. Tudom, mik a kerülendő témák ilyenkor. Igyekeztem nem hibázni. De egy idő után racionálisan beláttam, hogy ez nem megy, nincs miért aggódnom, ennek vége. Ne nyaggassak magammal senkit.

Nem olyan nőt keresek, akinek csak jó tulajdonságai vannak, hanem egy normálisat, akire büszke lehetek és aki büszke lehet rám is. Akit a Társamnak nevezhetek. És ami a lényeg: független. Mondhatni, álmot kergetek, mert sajnos egyre kevesebb az ilyen nő. Azt a tanácsot kaptam, hogy kezdjek önbizalomhiányos nőkkel... De nekem is önbizalomhiányom van. Hiába szedem össze magam. Erről nem tudok csak úgy leszokni. Szintemelés... Emeltem, ameddig tudtam, szerintem mindenki érzi előbb-utóbb a saját határait. Ja, és a lelkesedésem sem a régi.

Nem vagyok olyan ijesztő, ha pár nő képes leülni velem egy találkozón és nem rohan el egyből. Voltak kapcsolataim, tehát képes vagyok teljesíteni. Csak most egy ilyen korszakot élek. Nem voltam mindig ilyen. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek egy korombeli férfi még találhat normális, kedves és független nőt? Főleg interneten ismerkedek, mert a leszólítós stílus utoljára 18 éves koromban ment : ) Amúgy milyen ismerkedési alternatívák vannak még?

Köszönettel: M

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr178572482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása