Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ki mosta ki a barátnőm agyát?

2016. április 18. 07:54 - csajokespasik

„ Régen nem volt ilyen, simán megitta az olcsó sört a poharamból. Ez az új attitűdje olyan, mintha valakit utánozni akarna” - mi lehet az oka annak, hogy egy régebben normális nő trendmaca akar lenni? Mert új személyiségre gyúr: első a divat, második a párkapcsolat. Levélírónk attól fél, hogy ha továbbra is mellette akar maradni, hatalmas elvárásoknak kéne megfelelnie.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Egy olyan helyzetbe kerültem, ahol sokat segíthet kívülállók véleménye.

Barátnőmmel tavaly, év elején ismerkedtem meg. Azóta együtt is vagyunk. Mostanában felvett bizonyos attitűdöket, amiket már nem tudok elnézni neki. Nem rég elmentünk egy étterembe, valamilyen tésztát rendelt, nem ízlett neki, és azt mondja a pincérnek, „ha vendég-orientáltak vagytok, hoztok másikat”. Megkóstoltam én is, de semmi baja nem volt. A pofám leszakadt. Kicserélték neki és reménykedtem benne, ez már jó lesz.

Egy mai mércével mért jó nő bármit elér, bárkinél, én a pincér helyében azt mondtam volna: ezt kérted, ez ilyen, akkor van másik, ha kifizeted. Ha ez a beképzelt túligényesség egyszeri alkalom lett volna, elnézem, el is felejtem, de ugyanezt megcsinálta egy másik helyen egy koktéllal, ami nem úgy nézett ki, mint az étlapon lévő kép...

Emlékszem, amikor még csak ismerkedtem vele, ellentétben a mai mutatványaival, azt mondta: nincs pasi-ideálja, ő nem keres semmit, senkit, úgy véli, majd a véletlen és a sors az útjába sodorja, és az lesz az igazi. „Mert nincsenek véletlenek”. Én nem hiszek ebben, mert még nem történt velem semmi megmagyarázhatatlan, vagy szupervéletlen, de szerintem amikor valaki a véletlentől várja az élete előremozdulását az a határozatlanság első jele.

Ez a túligényesség taszít, mert arra gondolok, hogy milyen teljesíthetetlen elvárásai lesznek majd felém később. Kényelmetlenül érzem már magam mellette. Régen nem volt ilyen, simán megitta az olcsó sört a poharamból. Ez az új attitűdje olyan, mintha valakit utánozni akarna. Régen jó volt a zörgős szatyorba is bepakolni, ha valamit vett a boltban, ma már elviszi hozzá a drága táskát és inkább beleszuszakol mindent, csak hogy igényesen nézzen ki azon a 100 méteren az utcán hazafelé.

Most a fejébe vette, hogy tetovált szemöldököt akar..., korábban nem érdekelte az ilyen diktált külsőség ennyire. Amúgy kevés embernek áll jól. Valamilyen hatás érte, és gyakran érzem úgy, hogy nem is nekem akar megfelelni, noha ezt akarja elhitetni magával, amikor azt mondja, hogy egy csomót fogyott miattam. De nem fogyott, mert nem is volt túlsúlyos, ugyanolyan. Szerintetek miért csinálja ezt? Kinek és mit akar bizonyítani, mert ha csak magának akar megfelelni, abba nekem nem lehet sok beleszólásom, legalábbis nem hiszem. Talán olvasott valamit, vagy valaki beszólt neki és komolyan vette. De hosszú távon nekem ő csak problémaforrás ezentúl, mert nem akarok megfelelni az új identitásának, ...És már nem tudok mellette ellazulni sem (az ágyban is volt már ebből némi gond...) főleg az olyan értelmetlen viták után, amiket ő kezd, olyan témában, amihez nem értek, nem érdekel, de úgy véli, muszáj tudnom róla. Még soha az életben nem mondtam egy nőnek, hogy nincs kedvem a szexhez, de ő még ezt is elérte... Olyan, mintha nekem kéne most felzárkóznom hozzá, ha meg akarom őt tartani. De akarom-e? Vagy ez csak egy hullám, egy elmúló hóbort és nekem csak elég türelmesnek kéne lennem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr768638252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása