Megkértem a kezét... Szakított velem

2016. május 19. 07:55 - csajokespasik

„A mai liberális társadalom sulykolja ezt beléjük, és az egyenjogúságot + az örökös izgalmat kereső nők már tényleg nem tudják, mit akarnak” – Levélírónk kissé ingerült, ami elnézhető neki, hiszen 3 év után megkérte a barátnő kezét, aki nem csak visszautasította, de hamar el is távolította őt az életéből. A 'nem' után már lehetetlen folytatni egy kapcsolatot onnan, ahol abbamaradt?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sok nő arról papol, hogy nekik csak egy rendes csávó kéne, aki elveszi, és gondoskodik róla, és milyen igazságtalan a világ, hogy nem jut nekik ilyen. Dehogynem, csak amíg mindig jobbra vártok, addig minden hasonló megjegyzésetek tiszta röhej és önbecsapás!

Kb. 1 hónappal ezelőtt, 3 év után megkértem a barátnőm kezét. Zavarba jött és nemet mondott. Időt kért, elküldött, dolga van, elmentem. Két nap múlva telefonon szakított velem. Indoklás: semmi. Látni sem akar.

MI ROSSZAT TETTEM? Azt hittem, már várta tőlem.

Akárhányszor véget ér egy kapcsolat, utána úgy érzi az ember, hogy nem kell neki senki, mert mindig elvesz belőle egy kicsit... Inkább lesz egyedül.

Valaki úgy van vele, hogy minden kapcsolat (legyen akármilyen) hozzátett valamit az életéhez, mert mindegyiktől több lett. Hát én ettől nem lettem több.

Olyan kapcsolatot, ami csak elvesz az emberből, nem szabad fenntartani. Igaz, de erre csak a végén jössz rá!

Most ürességet érzek, és nem érzem azt, hogy újabb párkapcsolatra lenne szükségem. Már nem akar velem beszélni sem, nem tudom mi van vele, azért ennél többet érdemlek. Szép napok és szép emlékek mennek a kukába. Ha simán nemet mond és folytatjuk, ahol addig, (nem esett volna jól az sem, de még mindig jobban elviseltem volna) az lett volna a rendes megoldás. De nem ezt választotta. Lehet, hogy már rég meg akart szabadulni tőlem, ha ilyen gyorsan le is zárt.

Páran azzal vigasztaltak, hogy legalább megmarad az a pénz, amit esküvőre meg a közös élet elkezdésére szántam. Savanyú vigasz.

A mai liberális társadalom sulykolja ezt beléjük, és az egyenjogúságot + az örökös izgalmat kereső nők már tényleg nem tudják, mit akarnak. Valójában ők sem akarják ezt a szabadságosdit, de a kis buták rögtön azonosulnak az eszmével. Mert a nők többsége érzelmi alapon dönt, gyakran spontán és átgondolatlanul.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr908729626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása