Rám nincs ideje, de lájkolgatni igen

2016. július 25. 07:52 - csajokespasik

A lány tökéletesnek tűnik, csak 2 hónapja nincs ideje Levélírónkra, aki lassan azt tervezi, hogy lenyomozza, tényleg ott van-e, ahol mondja, vagy csak rendszeresen felülteti őt. A pasi azt szeretné hinni, hogy vannak már olyan bizalmas viszonyban, hogy ha a párja másvalakivel lóg, elmondaná. De persze ez sem törvényszerű.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Tavaly nyáron megismertem jelenlegi barátnőm, 28 éves, lassan 1 évesek lennénk. Ő külsőre: 180 magas, hosszú barna haj, szép, ápolt arc, zöld szem. Igényes ruhákat visel. Vékony, feszes test, formás láb. Nőies, bár néha ő is leragad a kirakatok előtt, mégse tucatnő.

Belsőre: jó stílusú, intelligens, kedves, gondoskodó típus. Romantikus, néha bújós. Ugyanúgy meg lehet vele elegáns helyen jelenni, mint akármelyik porfelverős nyári fesztiválon és ugyanúgy élvezi is mindkettő helyzetet, feltalálja magát. Szereti az életet, de nem szabadulnak el az érzései.

Sosem láttam még ittasan, tudja, hol a határ az ivásban. Van egy konkrét elképzelése, mik a tervei és merre akar tartani az életben és nem szereti, ha helyette próbálnak dönteni, még ha ez látszólag az ő érdekét is szolgálná. Szereti kimutatni az érzéseit. Őszinte. És ezen a ponton talán érdemes lenne kérdőjelet használnom, ugyanis innen folytatódik a történet kicsit máshogy. Felfogtam, hogy céltudatos, nem is szólok bele. De szerintem nem megszokott dolog egy kapcsolatban, hogy a másik hirtelen annyira el lesz foglalva, hogy 2 hónapja a színét sem láttam. Ha a face-en ráírok, egy-két mondattal válaszol, hogy „bocs, hulla vagyok, bent (melóhelye) kifacsartak...” Rám nincs ideje, de lájkolgatni a többieket, arra igen.

Tényleg rengeteget dolgozik, mellette tanfolyamon tanul, de azért azt nehezen veszem be, hogy fél órát vagy 45 percet sem tudna rám szánni!

Nem tudom, hogy másvalakije van-e, de tartom őt annyira korrektnek, hogyha van, elmondná. Az milyen lenne, hogy amikor azt mondja, otthon tanul, felhívnám vonalason az anyját, hogy ha tényleg ott van, adja őt, vagy éppen ha nincs otthon, hol van? De ha így teszek, kellemetlenül érintené, később balhé lehet, hogy mit nyomozgatok utána? Szerintem ennek, vagy egy hasonló lépésnek már eljött az ideje. Várhatok, mintha minden az én hibám lenne, pedig igazából az ő döntése. Bár az is fura lenne, ha ő fújna rám, mivel ő az, aki elhanyagolja a kapcsolatunkat. Vagy mi mást tehetnék? Várakozzak és fogadjam el, hogy nem ér rám?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr958912344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása