Mi történik egy nőben 2 nap alatt?

2016. augusztus 05. 07:52 - csajokespasik

Csütörtökön még minden jó, de pénteken lemondja a találkozót, majd elmegy az ismerőseivel inni. Szombaton elegánsan sms-ben szakít. Levélírónk rendesen belezúgott a nőbe, napok óta nem alszik, és folyamatosan rá gondol. Akárhányszor megnézi a fotóját, úgy érzi, nem szabadna őt elengednie.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A segítségeteket kérném:

Volt egy 5 éves kapcsolatom, melynek lassan 2 éve vége, azt hittem, sosem fog eljönni az a lány, akiért újra ugyanúgy, vagy még jobban, dobban majd meg a szívem. Mégis eljött. A történet egy "2 hetes kalandot” ölel fel. Célpontunk: egy lassan 27 éves nő, pszichológus (szakosodásáról nem szeretnék többet írni) történt az eset, hogy egy társkeresőn megláttam az adatlapját. Ráírtam egy közösségi oldalon. Visszaírt (ez egyébként eléggé meglepett). Kezdődött a beszélgetés azzal, hogy ő nem regisztrált, stb.. letörölte magát, miközben órákat beszélgettünk. Még aznap megkérdeztem tőle, hogy lenne-e kedve velem találkozni?

Igent mondott, majd 5 nap eltelt az első beszélgetésünk óta, és naponta beszéltünk szinte a találkozóig. Első találkozón nagyon megnyíltam neki, zárásként olyan üzeneteket írt, hogy köszöni az őszinteségemet és tetszik neki, hogy ennyire érzelmes vagyok stb. Következett egy második találkozás 2 nappal később, amely szintén jól sült el, majd 3 nap múlva egy közös reggeli, és rákövetkező nap egy ebéd, mely csókkal és kézen fogva járással zárult. Azt hittem, innentől kezdve minden sima. Beszéltünk egy közös nyaralásról augusztus közepén, majd lefoglaltuk a szállást. Végül 3 napja megírta, ő nem tud kapcsolatban lenni.

Ne haragudjak rá, ...Én nagyon komolyan vettem a dolgot és őt ez kicsit megijesztette. Jobb szeretne most egyedül lenni, nem tud kapcsolatban élni és mivel "nem randiztunk" nem akar nekem fájdalmat okozni azzal, hogy mindig lemondja a találkozókat. Mi történik egy nőben 2 nap alatt? Csütörtökön még minden jó... Pénteken lemondja a találkozót, majd elmegy az ismerőseivel inni. Szombaton pedig elegánsan sms-ben "szakít". Mitévő legyek? Én ebbe a lányba, úgy érzem, beleszerettem, 3 napja nem alszom, folyamatosan rá gondolok. Akárhányszor megnézem a képét, érzem, nem szabadna ezt hagynom.

Adjak időt neki? 2 hét múlva írjak rá újra? Teljesen tanácstalan vagyok. Nyilván azt hittem, egy képzett pszichológus más, sosem próbált analizálni engem a beszélgetéseink során. Viszont lassan nyitott. Érte csalódás az elmúlt időszakban, és van olyan volt pasija, aki még "zaklatja". Minden reakciót előre is köszönök.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr138945958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása