Lelépett a család

2016. augusztus 10. 07:40 - csajokespasik

A nő minden előjel nélkül, egyik napról a másikra elhagyja a férfit, és minden kommunikációt megszüntet. Nem a férfi volt, aki elszúrta ezt a kapcsolatot, most mégis egyedül kell megértenie mindent. Magát is hibáztatja, és már belátja, mennyire ki vagyunk szolgáltatva egyes nők megmagyarázhatatlan döntéseinek.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ez az eset nem saját, egy kollégámmal történt meg. Azért küldöm, mert én is érteni szeretném.
Röviden összefoglalva: tavaly, év vége felé, 5 év után a családja elhagyta. Azóta az addig kedélyes és megbízható emberből egy, a munkájára nehezen koncentráló búskomor ember lett. És beszéltem erről vele. Azt mondja, nem volt más választása, engednie kellett. Mint ahogy nincs más választása annak sem, akit kidobnak egy repülőből, csak lefele zuhanni. Hetven százalékban a nők kezdeményezik a válást, férfi erre ritkán gondol, úgy ebben az esetben is a párja elégelte meg a szerepét.

Neki esze ágában sem volt otthagyni őt és a lányát, annyira nem, hogy bárki más, aki ezt tette volna bármiért, azt felelőtlen és érzéketlen alaknak tartotta volna.

Minden munkát elvállalt, hogy jobb életet biztosítson nekik. Nem tudom, mi elől menekültek. Lehetősége nyílt egy új életre, annak árán, hogy felrúgja a régit? Tudomásom szerint a szüleihez ment vissza. Hogy ott miket mondott róla, mert biztos kérdezték, mi oka volt ennek a lépésnek, csak találgatni lehet. A cuccaiért akkor jött, amikor nem volt otthon a férj. Tudta, mettől meddig nincs a lakásban, vagy látta a kocsiját is, gondolom, akkor visszafordult. Már beszélni sem hajlandó vele. És próbálom megérteni, ahhoz, hogy segíteni tudjak rajta.

Elmesélte, hogy amikor megismerte, a nő épp közte vacillált, és aközött, hogy vidékre költözzön egy ismeretlen férfihez. Nem tudja, hogy van e már új pótapuka /pótférj, csak az érdekli, hogy a lánya biztonságban legyen. Amitől megrökönyödtem, az a hirtelen váltás volt, hogy egyik napról a másikra döntött és elmentek. Neki további joga és beleszólása nincs? Mindent megadott nekik, nem zaklatta, nem verte, lehet, hogy nem volt annyit otthon, mint kellett volna, de valamit valamiért. Ezt neki is meg kellett volna értenie. Azt hitte, minden rendben van, nem voltak viták, se veszekedések, vádaskodások, mindent együtt csináltak, mindenben együtt döntöttek. Nem ő volt, aki viselkedésével ellehetetlenítette volna a dolgot. Az a rossz ebben, hogy egyedül kell megértenie. Magát is hibáztatja, persze, de ez a döntés egyszerűen szívtelen. Borzasztó, hogy ennyire ki vagyunk szolgáltatva egyes nők megmagyarázhatatlan döntéseinek...

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr799911126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása