Több barátnője van, mint barátja

2016. augusztus 18. 07:45 - csajokespasik

„Nem azt mondom, hogy a féltékenység nincs jelen a kapcsolatunkban, van egy-két kisiklás mindkét oldalról, de abszolút elviselhető és minimális szinten” - amikor reggel a pasi más nő nevén szólítja a kedvest, majd zavartan bocsánatot kér, egész napra feladja a barátnőnek a töprengeni valót, még akkor is, ha korábban látszólag könnyedén vette.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A „Csak egy fagyi az ex-növel…“ - poszthoz gondoltam, nem kommentben, hanem inkább posztban írom le, mint gondolok, illetve kérdezek, mert hasonló dilemmám van. Párommal decemberben ismerkedtem meg. Az elején (1. Randi után) jeleztem kérdésére válaszolva, hogy szívesen találkozgatok vele, de fogjuk lazára. Nem állok készen többre per pillanat (3 hosszú kapcsolaton túl, egy életkrízis közepén). Ö 38, férfi, én egy szűk tízessel kevesebb, nő. Részéről is oké volt, párszor még firtatta, de aztán pár hónapig ez így ment: rendszeresen (heti 2-3szor) találkoztunk nála, ettünk, ágyba bújtunk, volt hogy ott aludtam, volt hogy hazamentem.

Ahogy éppen kedvünk volt. Exekről és egyéb partnerekről nem kérdezgettük egymást. Semmi közünk nem volt a másik dolgaihoz. Ezt az állapotot sikerült fenntartanunk 3 hónapig, amikor ö úgy döntött, hogy bemutat a családjának mint egy barát.

Képzelhetitek ez milyen jól sikerült. Természetesen sehogy, levágta mindenki, hogy nem a haverja vagyok.

Na és innentől vagyunk együtt, hivatalosan. Amit sosem beszéltünk meg. De én se bántam. Így alakult.

Miután másképp indult a kapcsolatunk, mint „normális“ esetben ez történni szokott, nagyon óvatosan kezdtünk el egymás múltjáról beszélni. Sosem kérdeztem az exeiről, amit tudok, az önszánt elmeséléseiből tudom. És akkor térjünk is a tárgyra.

Tulajdonképpen 1 komolyabb kapcsolata volt. Pár évvel ezelőtt egy velem egykorú lánnyal. 2 évig tartott. Elmondása szerint, őszinte szeretettel szerették egymást, de valamilyen oknál fogva nem tudott már vele lefeküdni. Nem kívánta. Miután még mindig szerette a lányt, pár hónap szenvedés után elengedte. Nem akarta tovább bántani.

A mai napig „barátok“. Rendszeresen beszélnek, találkozgatnak, illetve találkozgatunk közösen is. A lánynak is van új kapcsolata. Kedvel engem is, én is csípem…minden heppi.

Más nőkkel is találkozgat a párom, részben a munkájának velejárója, részben pedig több barátnője van, mint barátja, aminek én kifejezetten örültem, miután eddigi kapcsolataimban kivétel nélkül problémát okozott, hogy inkább férfi barátaim vannak. Szóval ez nem téma nálunk. Ö is és én is elmondjuk egymásnak, hogy „áh, képzeld tegnap nálam volt az xy és ezt a durva sztorit mesélte“.

Ezt most csak azért részleteztem ennyire, hogy a kapcsolatunk hangulata átjöjjön. Nem azt mondom, hogy a féltékenység nincs jelen a kapcsolatunkban, van egy-két kisiklás mindkét oldalról, de abszolút elviselhető és minimális szinten.

A jelenség, illetve számomra probléma: másodjára fordult elő így kb. 8 hónap után, hogy közös reggeli felébredéskor ezzel köszöntött : „jó reggelt xy“ (és az xy helyére annak a lánynak a nevét képzeljétek, akiről fentebb meséltem). Az első alkalommal ő maga kérdezte, hogy „xy-t mondtam? Bocs, nem tudom miért tettem“ és én egy „nem történt semmi“-vel lerendeztem. A második alkalommal pedig még félig aludt, amikor ezt a fülembe mormolta. Nem reagáltam semmit, de szabályosan fájt.

Most nagyon radikális leszek: felőlem mással dughat is, ha engem továbbra is olyan intenzitással dug, ahogy eddig. De az én időm maradjon az „én időm“.

Eddig egy csepp panaszom nem lehetett rá. Olyan intenzitással szeret fejben, testben mindenben, mint senki más, de ezen a 2 reggelen volt pár keserves órám.

Nem vagyok híve az ilyen ügyek szóvá tételének, de ebben az esetben elgondolkodtam rajta. Tudom, hogy imádja ezt a lányt, de másképp mint engem. Nekem az én félém kell, de az most egy kicsit sérült.

Kedves férfiak, hisztis pics*vá válok, ha fel merem ezt hozni ? Esetleg ha még egyszer előfordulna, akkor?

Hisz XY fontos szerepet játszik az életében, és pontosan tudom mit érez irántam, aminél többet kívánni sem tudnék. Üdv:

E

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6110423834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása