„A volt csajom neked tabu!”

2016. október 20. 07:39 - csajokespasik

Érdemes egy 11 éves barátságot kockára tenni azzal, hogy szemet vetünk a haverunk volt csajára? Levélírónkat letiltották egy bizonyos hölgyről, és valahol meg is érti, miért. Viszont ha a nővel eddig is jól kijött, nevetségesnek tartja azt, hogy a szakításuk miatt ő is kötelezően elforduljon tőle.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hello,

egy rövid helyzetet vázolnék fel: nyáron összejártunk egy barátommal és a barátnőjével. Én nagyon jó kapcsolatot alakítottam ki vele, mert sok közös témát találtunk. Természetesen egyáltalán nem mozdultam rá, nem is úgy néztem, mint nőt, hiszen a haverom csaja. De azóta legalább heti 1 üzenetet váltunk egymással. Pár hete azt írta, hogy szakított a haverommal. És találkozzunk mihamarabb. Nem értettem, miért mihamarabb, miért ilyen sürgős, és mit nem mer leírni, vagy mit akar személyesen. Mindegy, találkoztunk, már másnap.

Órákig beszélgettünk, majd az is elhangzott, amit én korábban már előre sejtettem, de abban is biztos voltam, hogy nem akkor fog ezzel előállni, hanem majd írásban, mert én is ezt éreztem: hát, hogy többet akarna tőlem. És most, hogy már szingli, miért ne? És erre a kérdésre tudtam a választ. Egy valaki miatt. Azt mondtam, hogy várjunk egy kicsit, amíg eltelik egy bizonyos idő.

Nem tudom, utána mi történt kettejük közt, de pár nap múlva felhív a haverom. Hosszas bevezetés után a lényeg annyi volt, hogy a volt csaja nekem tabu. Mit lehet erre mondani? Nem is mondtam semmit, nem mentegetőztem, hiszen még nem is történt semmi, minden maradt a régiben. Nem tudom, mit mondott rólam a csaj neki. Nem volt miből mosakodnom, őszinte voltam. Nem történt semmi, amit addig is ne tudott volna. De akkor is, azt hiszem, valahol már kinőttünk ebből, mindhárman alulról verjük a 30-at. Persze nem akarok vele konfliktust sem, ha ez az ára, akkor passzolom. Egy 11 éves barátságról van szó. De ilyennek még nem hallottam őt. Valahol megértem, mert reménykedik, hogy még visszaállhat a régibe. Viszont ha mi eddig is jól kijöttünk, és ők már nincsenek együtt, nekem is kötelező leráznom a csajt? Egyelőre nem tudom, mi hogyan lesz. Titokban biztosan fogunk találkozni ezután is, még ha továbbra sem lesz semmi és inkább az időre bízzuk. Szerintetek mit kéne tennem ebben a helyzetben és főleg mikor?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3811823419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása