Legalább középkategóriás autód legyen!

2016. november 18. 07:40 - csajokespasik

„Nem tetszik, amikor művelt, racionális felfogású és értelmes nők nyílt válasz helyett inkább hallgatnak és eltűnnek szem elől...” - Levélírónk egy sietősen távozó nőből lábadozva újra belevág a társkeresés világába, ám nem szeretne abba a hibába esni, hogy a csalódások miatt lehetetlen elvárásokat támasszon a másik felé, hiszen azzal csak a saját esélyeit rontaná.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Miért regisztráltam nálatok? Mert jelenleg egyedül vagyok. És ez az állapot nem jó. Meg a legutóbbi kapcsolatomban elég hülye voltam, mert mindhárom hibát elkövettem egyszerre, amit lehet: 1. munkahelyi, 2., barátságból lett, 3., volt pasija - de állítólag nem miattam hagyta el, már úgy is váltani akart. Utólag már világos, hogy csak időtöltés, vagy mentőcsónak voltam számára, ami átsegítette egy másik járműre. Tőlem is lelécelt. Így jártam.  Valószínűleg én szerettem jobban, így nekem is fájt jobban, amikor tovább pozicionálta magát..

Amikor letiltott a facebook-on, azt mondta, azért tette, mert enélkül úgy érezné, még mindig, mintha megcsalna. Ez mekkora bullshit... Hogy miként jutott eszébe ez a magyarázat, nem tudom. Ez a leglaposabb indok, amit valaha kaptam.

Egyre jobban megedződöm az ilyenektől, de egyre bizalmatlanabb is leszek a nők felé, talán cinikusabb is (ezt már észrevenni rajtam) nem bunkóságból, hanem mert így érzem. Most kicsit irigylem azokat, akik harmonikus kapcsolatban élnek. Remélem, egyszer én is abban fogok.

Napközben sokszor kapom magam azon, hogy rá gondolok. Idővel ez persze változni fog. Én még sosem hagytam senkit kapcsolatból kilépve úgy, ahogy ő engem. Nem vagyok az a fajta. Gyorsan és hirtelen lezárva-letudva a kettőnk ügyét. Aláírás, pecsét. Én alapvetően nem vagyok ilyen, és azt is nehezen viselem, ha velem teszik meg, ha én vagyok a szenvedő alany. Legutoljára 4 évvel ezelőtt jártam másik társker.oldalon, de nem tartott sokáig, mert amikor a csaj azt írta az adatlapján, hogy „legalább középkategóriás autód legyen”, akkor nem tudtam túldimenzionálni magamban a valóságot, és azt, hogy mit kaphatok, illetve, ami jár, az miért nem kell. Próbálok ezek után talpra állva új lendülettel, tiszta lappal belevágni az ismerkedésbe, előítélet mentesen, amennyire képes vagyok.

Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy a csalódások miatt lehetetlen elvárásokat támasztok a másik felé, hogy bebiztosítsam magam, hiszen annak az esélye, hogy az alapján lesz majd jelentkező: 0/0, de az sem tetszik, amikor művelt, racionális felfogású és értelmes nők nyílt válasz helyett inkább hallgatnak és eltűnnek szem elől...

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4511970930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása