Mit illik visszakérni szakítás után ?

2016. december 09. 07:43 - csajokespasik

„Ő nem szorulna rá azokra, amikre én igényt tartanék, a mobilt meg laptopot nála hagyom, mert tőlem kapta, és ajándékba” – az egyre ridegebbé váló nő mellől lepattan a pasi, aki mégsem szeretne ebből a kapcsolatból tök üres kézzel távozni. Persze kínos ez az egész, mert nem visszakérős fajta ember, aki befektetésnek tekintette volna az együttélést.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

egy viszonylag kényes kérdésem lenne.

- A barátnőmmel 4, 5 év után szétmentünk. A kapcsolatunk alatt vettem neki különböző ajándékokat, ezek főleg műszaki cuccok voltak, meg olyanok is, amiket közös használatra szántam. Időközben ő is beszerzett ezt-azt, de azokra természetesen nem tartok igényt. Nála maradtak olyan dolgok, melyek sorsa még nem került szóba köztünk, de el szeretnék vinni. És ő nem is firtatja. Rádiócsend van. Nehéz őt elérni, a telefont ritkán veszi fel, inkább írásban reagál. Nos, ez azért kínos, mert nem haraggal váltunk el. Szakításunk körülményeiről annyit csak, hogy ő egyre ridegebb lett velem.

- Nem veszekedtünk, és talán épp ez volt a fő gond, hogy nem beszéltünk meg semmit. Ez a klasszikus elhidegülés: ő hazajön és vagy leül a tévé elé, vagy mást csinál, csak hozzám nem szól. Ha kérdeztem, mi a baj, akkor röviden mondott valamit, de nem szívesen beszélt már velem. A dolgot bonyolítja, hogy én laktam nála, azzal az önként vállalt feltétellel, hogy beszállok a háztartásba, veszek ezt-azt. Így is történt. Neki volt egy örökölt lakása és ő ajánlotta fel.

Írtam neki, hogy azokat a dolgokat vinném csak el, amiket nem ajándékba kapott tőlem. Kínos, mert nem visszakérős ember vagyok, legalábbis eddig nem voltam az, nem befektetésnek tekintettem - mert azt hittem, közös projekt lesz - csak tudom, hogy azokat nem használja, illetve van helyettük másik. Szerintem ezeket vissza lehet kérni, viszont nem szeretnék sz*rrágónak tűnni.

Mondtam neki, hogy kb. mikor mennék érte kocsival. De mindig az a válasz, hogy az az időpont éppen nem jó. De tudom, hogy otthon van, eléggé ismertem a napirendjét. Nem tudom, hogy direkt halogat vagy a megtartásra játszik.

Persze, hogy szeretném megbeszélni vele a dolgokat, ez is tervben van, akár még abba is benne lennék, hogy egy kis szünet után újrakezdjük, akár külön élve is. És talán pont ettől a beszélgetéstől fél.

Még valami: ő nem szorulna rá azokra, amikre én igényt tartanék, a mobilt meg laptopot nála hagyom, mert tőlem kapta, és ajándékba.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8912034547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása