Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A hűség és az alattomos ösztönök

2016. december 16. 07:42 - csajokespasik

Az első egy-két hónapban minden oké, de utána folyamatosan csökken a férfi érdeklődése a partnere iránt. Mivel továbbra is vonzódik más nők felé, nem a libidóval van a baj, ez inkább olyan, mintha egy soha el nem múló vadászösztön működne benne. Posztolónk ebből kifolyólag a múltban gyakran volt hűtlen az éppen aktuálishoz.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves CsP blog,

29 éves férfi vagyok, külföldön élek, jó anyagi körülmények között. Életem folyamán több komoly kapcsolatom is volt, volt akivel több évet voltam együtt, de olyan is volt, akivel együtt is éltem! Sok szexuális partnerem volt életem folyamán, aminek sajnos folyamatosan iszom a levét. Azért is írom ezeket a sorokat, mert kíváncsi vagyok, hogy az olvasók miként gondolkoznak, illetve mi a véleményük erről. A problémám, hogy nehezen tartom fenn a szexuális vonzalmat egy párkapcsolat során.

Az első egy-két hónapban minden oké (heti 3-4), de utána folyamatosan csökken az érdeklődésem a partnerem iránt. Miközben továbbra is vonzódom más nők felé, tehát nem a libidó csökkenésével magyarázható ez a folyamat. Mintha valami soha el nem múló  vadászösztön működne bennem. Sajnos ebből kifolyólag a múltban gyakran voltam hűtlen az éppen aktuális páromhoz, amit semelyikük  nem érdemelt meg! Ebben, tudom, hogy egy nagyfokú önzőség is megtalálható.

Ez a probléma mindig is fennállt az életem folyamán, de mindig is arra gondoltam, hogy ez egyfajta fiatalkori viselkedésminta ( illetve zavar) ami majd az évek múlásával, illetve az "elfogyasztott" hölgyek számával, magától elmúlik. De mivel már lassan a harmadik X-be lépek és ez sajnos mindig változatlan, gondoltam, leírom gondolataimat ezzel kapcsolatban, és várom az ítélkező kommenteket, illetve azok tapasztalatait, akik esetleg hasonló cipőben jártak, de valahogy sikerült felülemelkedni azon alattomos ösztönökön, amik miatt nem tudok kialakítani hosszútávú kapcsolatokat!

Ti mit gondoltok, menthetetlen vagyok?

Üdv: egy létező ember, egy létező problémával.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7012051219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása