Csak tánc és semmi szex

2017. február 17. 07:18 - csajokespasik

„30 után talán befejezi majd, de szerintem, egy bizonyos kort követően senki nem változik gyökeresen, ha megszokott egy életvitelt” – mit szólnál, ha a barátnőd abból élne, hogy egy éjszakai bárban táncol? Levélírónkat eléggé elkeserítette a hír, és azzal nyugtatja magát, hogy az éjszakai táncos munka elég tág fogalom, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Megismertem egy nőt nem rég. Kb. velem egyidős. Nagyon meglepett, hogy érdeklődik irántam. Amikor próbálkoztam, jött a szokásos szöveg, amit már kínos végighallgatni is. Azt hittem, nem vettem észre a visszautasítás egyértelmű jeleit. Amikor egyenesen rákérdeztem, hogy akkor ő miért biztatott, és miért küldött egyértelműen pozitív jeleket korábban, és most miért ilyen, akkor derült ki, hogy én értettem félre őt. Szóval, neki nem lenne ellenére több találkozó. Még nagyon az elején járunk, heti kétszer találkozunk. Ő abból él, hogy táncol, éjszakai helyen. Van hozzá adottsága természetesen.

Amikor elmondta, teljes volt a döbbenet nálam. Többet nem is mertem kérdezni tőle, mert ennyi is megrázott. Ennyi a lényeg: kevés ruhában táncol férfiaknak. Nem tudom, hogy mennyi az a kevés ruha, illetve milyen típusú az a tánc... ezeket nem mertem kérdezni, tartottam a választól. Csak annyit mondott, hogy ne aggódjak, nem „olyan” tánc... Szerettem volna túl lenni ezen és lezárni a témát, hogy feldolgozzam, mielőtt elhamarkodottan reagálnék bármit is, és ő is mintha megkönnyebbült volna, hogy nem kellett részleteznie.

Bármit jelenthet, azokon a fogalmakon túl, amiket én már addig is sejtettem, de van egy olyan előítéletes érzésem, hogy ez a pálya sok lánynál a „Csak tánc és semmi szex”-ként indul, aztán nagyon hamar meghódítja őket a jóval jövedelmezőbb másik oldal. Persze, az éjszakai táncos munka elég tág fogalom, és lehet, hogy most csak pont a legrosszabbra gondolok. Én pont olyan közönségesnek hiszem, mint ahogy azt az átlagember a tévében látja, és soha nem voltam még ilyen helyen, de nem is áll szándékomban elmenni.

30 után talán befejezi majd, de szerintem, egy bizonyos kort követően senki nem változik gyökeresen, ha megszokott egy életvitelt, ezután is az lesz a cél, mert abban van gyakorlata. Amíg nem szükséges, miért hagyná abba? Amúgy okos és művelt nő, egyáltalán nem lenne ilyesmire rászorulva.

A kérdésem: ne éljem bele magam vele túlságosan, mert nem fog sokáig tartani, örüljek neki, amíg tart és kész? Vagy adjak bele mindent mégis, de legyen bennem egyfajta távolságtartás, mert aki ilyenből él, az olyan is... Vagy lehet kivétel köztük? De ha el is mélyülne a kapcsolatunk, nem fogok dicsekedni azzal, mivel keres pénzt a barátnőm, ez biztos. A bizalom szóval valahogy most nem tudok sokat kezdeni...

Köszönöm a reakciókat és az olvasást!

Cs. R.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1012267718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása