Nem tudok megtartani egyetlen nőt sem

2017. május 31. 08:16 - csajokespasik

„Ha fiatalon egy nő, vagy ugyanúgy, akár egy férfi, megkapott mindent, akkor elkerülhetetlenül beképzelt lesz később” - amikor egy nő azt mondja neked, hogy nem akar gyereket tőled, mert nem bízik a génjeidben, jobb, ha elgondolkodsz...Posztolónk el van keseredve, hogy nem talál olyan nőt, aki pár hónapnál tovább kibírja vele.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Fiatalabb koromban azt hittem, ennyi évesen már családom lesz. Hát, nem így lett. Egyik ismerősöm arra panaszkodik, hogy nem tud kilépni a kapcsolatából. Pedig nem köti őket semmi. Valószínűleg nem akar, csak mondja. Hogy van az, hogy valaki, aki nem házas, nem tud kilépni, ha akar? Pedig olyan barátnője van, akiről én csak álmodozhatok. Ezt nem értem. Én sok mindent megtennék egy kapcsolatért, de akármit csinálok, nem jön össze. A legjobb lenne kiirtani belőlem az összes érzelmet, mert hónapokra padlóra tesz egy-egy visszautasítás. Nagyon hamar megszeretem őket, akár pár napos, rövid ismeretség után is.

Nem tehetek róla, ilyen vagyok. Az emlékük is évekig megmarad. Egy nagy szerelmemre naponta gondolok, pedig azóta eltelt jó pár év, és már két gyereke is van. Nem vagyok könnyű eset : D Nem tudok megtartani egyetlen nőt sem, eddig a rekord kb. pár hónap volt, aztán jön a szöveg, és még ki sem nyitották a szájukat, már látom a testtartásukból, hogy mit akarnak mondani. A kitalált szakító szövegekre legszívesebben úgy reagálnék, amit már büntetnek.

Amikor csak addig vagyok jó, amíg intenzív izgalmat látnak bennem ... Egy volt kolléganőm mesélte, hogy a pasiját azért hagyja otthon hétvégenként, hogy ismerkedhessen... - azokkal, akik erre büszkék és még csak nem is titkolják, szívem szerint olyat tennék, amit megint csak büntetnek.

Azt írta egyszer egy nő, akivel sokáig leveleztem - végül semmi nem lett - hogy „nyilván nem fogok összeakadni soha olyan nővel, aki nekem megfelel, és ne szidjam az olyan nőket, akik nem tettek szüzességi fogadalmat”. Így kell kiforgatni valamit. Én nem ezt kértem. De úgy látszik, sokaknak nem létezik az arany középút. Ha fiatalon egy nő, vagy ugyanúgy, akár egy férfi, megkapott mindent, akkor elkerülhetetlenül beképzelt lesz később. Én nem lettem az, mert nem is lettem elkényeztetve. Túlságosan reálisan látom a világot. Szeretnék megbecsülést üres szavak helyett. Nem mintha ez a veszély jelenleg fenyegetne, de ha valami csoda folytán mégis lenne egy barátnő, akkor már nem tudom, mi a helyes, mi nem, és mi az elvárás, mert elvesztem a részletekben. Bárki lehetsz, csak önmagad nem. Valószínűleg végig ezen feszengenék, hogy biztos megint nem jól csinálok valamit...

Gyógyszert szedek, emellett sok hibám van, néha hihetetlenül motiválatlan és depressziós vagyok. A karrierem stagnál. Mégsem vagyok elviselhetetlen.

Ha a társaságunkba jön egy új nő, rögtön azt nézem, hogy na, vajon ki lesz az a szerencsés, aki elviszi. Magamat már meg sem említem ebben a helyzetben, hogy esetleg engem szemel ki. Az ki van zárva. Őszintén felvállalom az előnytelen tulajdonságaimat. Nálam sokkal rosszabb pasik futnak jó nőkkel, nem tudom, mi az ő titkuk. Én már azt érzem, hogy jobb, ha mindenkit megkímélek magamtól. Nem kell erőltetni. Arcra állítólag helyes vagyok, szóval minimális esélyem van. De amikor egy nő azt mondja neked, hogy nem akar gyereket tőled, mert nem bízik a génjeidben, azért elgondolkodsz.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4412553827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása