Azt mondta, forduljak örömlányokhoz...

2017. június 20. 07:47 - csajokespasik

„Olyan nőt keresek, akivel nem csak a szexről szól az egész. Tehát az általa javasolt örömlányok már ki vannak zárva” – Posztolónk külföldön dolgozik, de párszor azért hazalátogat, és míg itthon tartózkodik, olyan kapcsolatot szeretne, ami laza és könnyen kezelhető. Egyelőre ilyet még nem talált.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv mindenkinek!

Lényegében nem Magyarországon dolgozom, viszont egy ideig itthon leszek. Szeretnék kapcsolatot, de természetesen nem hosszútávút. Elkötelezni nem akarom magam, nem tehetem, és ebben a tudatban is ismerkednék. Van egy hölgy, akivel megismerkedtem, velem azonos korosztály, az érdeklődési kör is hasonló. Még semmi komoly nem történt köztünk, talán nem is fog, ugyanis ő már most elkezdett problémát gyártani a megbeszélés, vagy megértés helyett. Én a második találkozón, világosan és érthetően elmondtam, mi a helyzet, mit szeretnék, és akkor úgy reagált, mint aki megérti, sőt, még lelkes is volt, azt hittem elfogadta. Mondtam, hogy nem itthon tervezem az életem, de évente kétszer hazajövök. Mivel biztosan visszamegyek, nem szeretnék komoly kapcsolatot kialakítani, elköteleződni.

Egy olyan nőt kerestem, aki ezt megérti. Ő meg úgy értette félre, hogy amíg itt vagyok, évente kétszer, akkor őt „használom” és nem várok el cserébe hűséget, mint ahogy ő sem tőlem. Nekem ilyen terveim nem voltak, nem tudom, honnan vette, szerintem majd alakul, ahogy alakul, ha éppen úgy, ahogy ő felvázolta, akkor úgy. Nem távkapcsolatot keresek. Egy barátság-szerű dologban gondolkodtam, ami néha szexuális természetű is. Élveznénk egymás társaságát, abban a tudatban, hogy én majd elmegyek. Most felháborodott ezen, de mivel állandóan ír, és nem zár le, vagy küld el, gondolom, valahol mégis mozgatja a dolog. Aztán olyanokat ír most, hogy forduljak örömlányokhoz, meg ilyesmi, ahelyett, hogy elkezdtünk volna valamit, ezzel húzzuk az időt! Neki nem függnek össze teljesen ezek a dolgok.

Már most az bántja, hogy nekem nem lehetnek vele komoly terveim. Mondtam, hogy semmi nincs kizárva, de életem ezen szakaszán ez van. Olyan nőt keresek, akivel nem csak a szexről szól az egész. Tehát az általa javasolt örömlányok már ki vannak zárva. Ha én elmegyek, és esetleg később azt írná, hogy már foglalt, természetesen megérteném, és nem hívnám utána el. De amíg nincs senki, miért koplaljon? Ebben gondolkodom. Ezt a rendszert nem értette. Én meg tudnám, hogy valaki vár itthon. Megtehetném, hogy becsapok valakit és mellébeszélek, aztán csendben eltűnök, de az nem az én stílusom. Nem akarok erre az időre beköltözni senkihez, ha ettől félnek, van hol laknom. Szóval, mit tehetnék és milyen fórumon / vagy helyen? Vagy lehetetlen dolgot szeretnék?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9612607653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása