Felesége van, mégis rám mozdult

2017. július 24. 07:39 - csajokespasik

„A konyhában álltunk, amikor hirtelen hátulról átölelt. Gyorsan kibontakoztam, de utána elkapta a karomat, nem akart elengedni” - a pasinak felesége és gyereke is van, mégis képes kivetni a hálót a neje legjobb barátnőjére. A célszemély nem érti, hogy lehet ennyi esze valakinek, és mivel képtelen kezelni a helyzetet, már arra is gondolt, hogy inkább mindkettejükkel megszakítja a kapcsolatot.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

28 éves nő vagyok. Elég kényelmetlen helyzetbe kerültem. Soha hasonlóban sem volt részem, ezért gondoltam, hogy elküldöm nektek. A történet ott kezdődik, hogy van egy régi barátnőm, aki pár éve férjhez ment. Megszületett a gyerek és én is vigyázok rá párszor. Azonban a férj alighanem félreértett valamit, mert egyre inkább kezd közeledni. Nem tudom, hogyan szereljem le, mert maga a gondolat is kínos, maga az, hogy ezt le kell írnom, mert máshogy nem jutok ötletekhez. Ha a barátnőm, akit nagyon régóta ismerek, megtudná ezt, annak beláthatatlan következményei lennének. És itt egyedül én vagyok, akinek a nyakába raktak egy nagy felelősséget.

Én bárkivel megtalálom a közös hangot, és gyakran a magukat örök hódítónak képzelő férfiakkal is, magyarán, általában tudom kezelni az embereket. De ez más helyzet. Őt nem küldhetem csak úgy és akárhogyan el. Azt hiszem, akkor kezdett el először közeledni, amikor egyik közös ismerősünk önpusztító életet kezdett élni (ezt nem részletezném) és össze voltunk omolva, így hármasban leültünk, próbáltuk kitalálni, miért végez így magával egy jóképű, fiatal, jól szituált családból származó ember, amikor semmi oka nincs rá: hirtelen jelentkezett nála, addig nem voltak az életében szélsőségek, mosolygós volt és normális, szép barátnővel, úgy tűnt, valaki belevitte... Szóval, volt miről beszélgetni. Nem jutottunk sokra, aztán a barátnőm hazavitte a gyereket, én meg kettesben maradtam a férjével. A konyhában álltunk, amikor hirtelen hátulról átölelt. Gyorsan kibontakoztam, de utána elkapta a karomat, nem akart elengedni. Ennél durvább volt, amikor a nyakamba csókolt egy olyan helyzetben, amikor bárki megláthatott volna. Mondtam neki, hogy erről szokjon le. Azt válaszolta, csak hülyül és ne vegyem komolyan, és ne legyek ilyen barátságtalan vele... Aha. Ennél messzebb nem ment, de nem is akarom, hogy alkalma nyíljon rá, kerülöm is vele a kettesben tartózkodást.

A korábban kialakított pozitív véleményem teljesen megváltozott róla, már arra is gondoltam, hogy emiatt mindkettejükkel megszakítom inkább a kapcsolatot, mert nem látok más megoldást. Ehhez persze ki kell találnom egy indokot, ami semmiképpen nem lehet az igazság. Tehát hazudnom kéne a legjobb barátnőmnek. Belegondolva, hogy van egy gyerekük... és egy olyan férfival él, aki képes a barátnőjével kikezdeni... mi lesz később?? Miért pont velem? Agyilag nem jut el ide? Nem tudom kezelni a helyzetet, viszont azt sem tudom, ha megszakítom mindkettővel a kapcsolatot, mit mondjak a barátnőmnek? Mert nyilván várni fog valamiféle magyarázatot. Szóval, többek közt, ezért olyan nehéz ügy ez. Egy dolgot el szeretnék kerülni: hogy beszámoljak neki a történtekről. Amúgy neki már most feltűnt, hogy kerülöm a társaságukat... Most azt tervezem, hogy nem is őt törlöm a közösségiről, mert az is magyarázatra szorulna, hanem inkább magamat, ez a legkevesebb áldozat részemről.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6512683797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása