A vízilabdás srácok néha beképzeltek

2017. szeptember 15. 07:48 - csajokespasik

„Előtte soha nem használtam férfira azt a négy betűs szót, de nála nem tudtam türtőztetni magam” - a csaj pattintja az önimádó vízilabdást, majd egy zenész fiút néz ki magának, aki viszont tőle várja a kezdeményezést. Miként törhet ki egy nő a barátzónából?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A legutóbbi kapcsolatomnak én vetettem véget. Egy szórakozóhelyen lazán azt mondta nekem, hogy „most itt akármelyik csajt felszedhetném. De én mégis veled vagyok” – és a hasonló beszólásaiból párat már elengedtem a fülem mellett, végül szakítottam vele. Ő vízilabdás, ... jártam már korábban vízilabdással, nagyon beképzeltek, jól néznek ki, tudják is magukról, ennek megfelelően viselkednek egy kapcsolatban, legalábbis ez az én tapasztalatom. Akkor szakítottam vele, de ő idegesítően nem értette, miért, ...és mennyire nincs humorérzékem, ha emiatt dobom. Hát, akkor egész mást értünk humor alatt. Nekem ez elfogadhatatlan. Legyek hálás, hogy ilyen férfival lehetek...nem?

Előtte soha nem használtam férfira azt a négy betűs szót, de nála nem tudtam türtőztetni magam.

Van egy srác, nálam egy évvel fiatalabb, egy zenekarban játszik. Többször ígértem már neki, hogy megnézem a fellépésüket, és most, hogy ráértem, el is mentem az egyikre. Láttam, hogy kedvel, és nekem sem volt semleges.

Utána elhívott egy találkozóra, amit picit eltoltam, mert 40 percet késtem. Okkal, és ezt mondtam is neki telefonon. Láttam rajta, hogy ideges emiatt, de udvariasan nem jegyezte meg. A második találkozó jobban sikerült, ezúttal késés nélkül. De azt éreztem, hogy már nem olyan lelkes. Észrevettem, hogy kezdek belezúgni. Utána még találkoztunk párszor, de mindig másokat is hívott. Nem tudom, hogy most kéne elmondani, mit érzek iránta? Vagy ehhez már késő? Azt hittem, ő is azt érzi, amit én, csak nem mer lépni valamiért. Egyre inkább barátzónában érzem magam nála.

Ha véleményt kérsz, hallgasd is meg-alapon küldtem.

Szép napot mindenkinek!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5812829756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása