Potyaszex akadhat, hűség már kevésbé

2017. december 06. 07:58 - csajokespasik

„Ha a csávónak megéri a szex a sok kiadás mellett, lelke rajta. Nekem már nincs herdálni való vagyonom” - Amikor a kedves hölgy azt mondja, hogy neki első helyen van az odafigyelés, törődés, biztonság, az azt is jelentheti, hogy ezekben ritkán volt része, és készülj fel, hogy rajtad lesz behozva a lemaradás.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

Én egy kicsit idősebb vagyok, mint itt az átlag, 48 leszek hamarosan. És kit keres az úr? Ebben a korban vagy elvált valaki, vagy ha egyedül van, annak is meg vannak a tragikus, vagy passzív okai. Házas nővel nem kezdek, a lebukás mindig benne van a pakliban, és ebből volt is részem tapasztalatlan koromból, elég volt. Monogám és tiszta kapcsolatot keresek, ilyen beállítottságú vagyok. Igazi lelki társat. Nagyjából ennyit.

Az „idősebb” szónak ma már kétféle, egymástól eltérő jelentése van:

1. idősebb = tapasztalt,

2. idősebb = elavult, használhatatlan.

Én az első kategóriába gondolom magam. Sosem voltam házasságpárti, és már nem is leszek. Azt, hogy érdekesebb lehetek a fiatalok körében, a legutóbbi hölgyike bizonyítja, aki 15 évvel fiatalabb volt. Kihoztuk a helyzetből a legtöbbet (én a nagyobb részét), mindent megkapott tőlem, nem volt elég semmi, ruha nem elég, nyaralás, vacsi nem elég, főzni-mosni nem, a kocsija törlesztőjét fizethetem. Nem passzoltunk, csak az apakomplexus vette igénybe egy rövid időre... Viszont az ágyban ő volt a legjobb, azóta sem volt hasonló. De ez nem minden. Ezért korombeli hölgyben gondolkozom.

Egy velem kb. egyidős hölgy azonnal el akarta vetetni velem magát, azt mondta, hogy ne féljek, mert a házasságban eltöltött évek egyre édesebbek lesznek, ahogy egymáshoz csiszolódunk. És amikor ezt mondta, annyira kirázott a hideg, hogy ő is észrevette. Felsorolta mindazt, amit nem szeretnék. Senkinek nem fogok könyörögni, és a magánytól sem rettegek annyira, mint a házasságtól. Később azon agyalni, hogy bárcsak dobott volna korábban...

Amikor a kedves hölgy azt mondja, hogy neki első helyen van az „Odafigyelés, törődés, biztonság”- általában azért mondja, mert ezekből ritkán volt része korábban, és készülj fel, hogy rajtad lesz behozva a lemaradás. Ezt azok mondják, akik a saját életüket sem tudták rendbe hozni. Ehhez kell a segítség és mindig jó, ha valakire rá lehet zúdítani mindezt.

Aki ebben a korosztályban szeretné megtalálni a partnerét, társát, akármijét, hosszabb távra szólóan, nincs könnyű dolga. Potyaszex akadhat, de olyan nőt találni, aki ne akarná rögtön az oltár elé vonszolni, elég körülményes.

Az említett fiatal barátnőm elárulta, hogy eleinte taszítottam, végül ő keresett, ő akarta az egészet. Az általa érzelemnek nevezett dologból fergeteges szex lett legalább. Később olyanokat mondott, hogy a nyálas stílusomtól eltekintve egész jó velem... Ezt egy kicsit nehezen fogtam fel. Ja, és a poén, hogy az utódom, akit választott utánam, nálam mindössze két évvel fiatalabb!

Talán evolúciós okokból van az, hogy sok fiatal lánynak tetszik az idősebb hapsi, mert érett egzisztenciát feltételeznek. Ehhez érteni kell a nők nyelvét, és felismerni időben, mire is megy ki a játék. Ha a csávónak megéri a szex a sok kiadás mellett, lelke rajta. Nekem már nincs herdálni való vagyonom. A fiatalok folyamatosan az izgalmat keresik, ezért nem maradnak meg senki mellett. Abban bízik, az új kapcsolat nem ilyen lesz majd. (Vagy épp tudja, hogy pont ilyen „eldobható” rövid távú lesz, és azért megy bele) így nem is tervez hosszabban. Tehát a fiatalabbakat én már kizártam. Akkor hol ismerkedhetnék?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8613448951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása