Best of 2017

2017. december 29. 08:09 - csajokespasik

Nem volt könnyű kiválogatni azt az öt posztot, melyek méltón reprezentálják az eltelt évet, reméljük, sikerült.
Boldog Újévet kívánunk mindenkinek !

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A bombanő néha idegbeteg

Mitől olyan feszültek a szép nők? - kérdezi Levélírónk, aki saját elméletekben sem szűkölködik: eddigi tapasztalatai alapján a dekoratív nők közt nagyon sok a nyűgös. Ennek okát a szépségideáloknak való görcsös megfelelési kényszerben sejti. Az, hogy valakiből jó nő legyen, sok pénzt és energiát igényel. Bővebben.

 

Barátnőnek jó vagy, de feleségnek már nem

„Egyszer utólag tudtam meg, hogy egy férfinál töltött két teljes napot. Azzal nyugtatott, hogyha történt volna valami, nyilván nem tesz említést nekem róla” - a barátnő lelkesen felveti, hogy házasodjanak össze, de amikor a leendő férjecske hezitál, ő hamar lekonyul. Ugyanis Posztolónk szívesen használja a lányt barátnőnek, ám feleségnek már nem őt képzeli el. Bővebben.

Nekem ő túl egyszerű nő

A barátnőjelölt pompás példány, bár a szociális érzékenysége nulla. Fiatalságából adódóan még felszínes és nem túl művelt, ám Posztolónk nem tudja, mihez kezdjen vele, mert amikor a lány kinyitja a száját, főleg az apai érzések kerekednek felül benne. Bővebben.


Forduljak örömlányhoz?

Levélírónk összeismerkedett egy aranyos, értelmes lánnyal és hamarosan a személyes találkozásra is sor kerül. De mivel még nem volt nővel, attól fél, hogyha felhozza a szűz hátterét, elijeszti. A csajnak már volt négy hosszabb kapcsolata előtte, így vélhetően visszaesés lenne neki a dolog. Ezekkel a paraméterekkel mire számíthat egy fiatal férfi? Bővebben.


Gyermekvállalás ötvenen túl?

Az ötvenen túli pasiknál a hirtelen gyermekvállalási igény vajon a kapuzárási pánik egy újabb tünete? Levélírónk szerint az 50+ korosztály mintha agymosáson esett volna át, sokakat nem zavar a saját koruk ebben a kérdésben. De egy 5 éves gyerekhez biztosan elég energikus egy 55-60 éves férfi 0-24-ben? Bővebben.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2713531119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása