Érdemes ezek után folytatni vele ?

2018. január 04. 07:52 - csajokespasik

A barátnő véletlenül bent találja magát a párja levelezésében és érdekes dialógra lesz figyelmes egy fiatal nővel. A pasi azzal védekezik, hogy ártatlan hülyéskedés, semmi ok az aggodalomra. A barátnő nem így érzi, ugyanis azóta jelszóval lett védve a gép, és a csávónak régebben is voltak kikacsintgatós ügyei.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Még sosem írtam hasonló helyre, az eddigi párkapcsolataim is sikeresnek mondhatók, csak a jelenlegivel van egy kis gubanc...

A párommal három éve vagyunk együtt, de csak 1 éve élünk közös lakásban. Pár hete történt, hogy nem lépett ki a közösségiből, nekem meg kellett a gépe. Nincs tiltva, mondta is, hogy bármikor használhatom. Tudom, hogy nem szép dolog, de belenéztem pár üzenetbe. És megtaláltam egy intim beszélgetését egy nála is, nálam is fiatalabb nővel. Egyébként is féltékeny típus vagyok, így a gyanakvásomnak se kellett több. Számonkértem, hogy mi ez, de azon túl, hogy minek kutatok a fiókjában, csak annyit mondott, hogy ártatlan hülyéskedés.

Azóta jelszóval védett a gépe. Ennyit arról, hogy ártatlan hülyéskedés. Azóta sokat veszekedünk emiatt, ugyanis én nem bízom meg benne. Van okom a bizalmatlanságra, mert régebben is volt egy hasonló ügye, csak ott élőben találkozott is egy nővel. Hogy mi történt, kénytelen voltam elhinni, amiket állított: semmi.

Ő azzal jön, hogy ha bíznék benne, akkor nem néznék bele a privát dolgaiba.

Szerintetek aggódni kéne ezek miatt? Alapvetően nem azzal van bajom, hogy nőkkel levelezik, én is szoktam barátokkal, de nem olyan intim hangon, mint amilyet olvastam. Olyanokkal meg nem, akiktől nem akarok semmit, ő pl. még mindig tartja a kapcsolatot pár exével, de róluk legalább tudok. És ez a lényeg, akit nem mond el, azok miatt aggódom.

Érdemes ezek után folytatni vele ?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5813548463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása