Folyton az ex csajával hasonlítgat össze

2018. február 06. 07:55 - csajokespasik

A pasi mostanában elkezdte a jelenlegi barátnőre vetíteni exének emlékét, és ha csak ennyi lenne, az akár még kezelhető állapot is lehetne. Az sem jelent jó pontot, ha a csajnak valamiről más a véleménye, mint az exnek volt. Az tette be a kiskaput, amikor legutóbb a csávó felhívta és megkérdezte, hogy a volt nője nála tölthetne-e egy éjszakát?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátommal tavaly november óta vagyunk együtt. Minden jól alakult és azt is elnéztem, hogy a volt nőjével találkozgat. Nem volt bennem féltékenység, mert nem adott semmilyen szinten okot rá. Az is csak egészen kicsit zavart, amikor olyanokat mondott, hogy neki a volt barátnője az egyik legjobb barátja is volt egyben és neki a szakításkor jobban fájt, hogy nem akart akkor találkozni se vele. Nem szorít háttérbe, bármikor számíthatok rá, de sajnos a másik is, és azokat az időket úgy szervezi, hogy ne ütközzön a mi időnkkel.

Abba viszont belefáradtam, amikor mostanában elkezdett összehasonlítgatni vele, hogy ezt a volt csaja máshogy csinálta, máshova járt vásárolni, máshova jártak szórakozni. Az sem jó pont, ha nekem valamiről más a véleményem, mint neki volt. Ezt már nem tudom olyan könnyen elfogadni. Egyszer volt olyan, hogy összefutottunk vele, mert ugye pont arra a helyre kellett menni miatta... és akkor először volt olyan, hogy egész este vele beszélgetett és nevetgélt. A kiskaput az tette be, amikor megkérdezte, hogy egy éjszakát nála tölthet-e a nő, mert elhúzódott a közös találkozójuk. Legalább emiatt becsületesen felhívott, de azt mondtam, ha tényleg számít a véleményem ebben az esetben, akkor kategorikus nem a válaszom. Hogy mi lett valójában, nem tudhatom. Egyszer neveztem csak előtte elég csúnyán a csajt, és azt mondta, nem tetszik neki, hogy egy olyan emberről beszélek így, aki neki az egyik legfontosabb ember az életében... Ez a nő valahogy mindig ott van köztünk, de mit tehetnék, hogy mindenkinek jó legyen, azt nem tudom. Egyébként kedves nő, de jó lenne, ha sikerülne továbblépnie.

Köszönöm a tanácsokat,

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9213638312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása