Úgy érzem, nem komolyak a szándékai

2018. április 05. 07:50 - csajokespasik

„Az elején semmit sem engedett nekem csinálni, mindenbe beleszólt, még a ruháim viselésébe is, majdhogynem egy életmód mappát nem készített össze nekem” – ezeknek a párkapcsolati harmóniához semmi köze. Levélírónk nem a hatalmi harcra törekszik, sem a teljes körű kisajátításra, csak egy kicsivel másabb dolgot képzelt el, több odafigyeléssel és törődéssel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem savazásért írok, inkább pár jó tanácsot szeretnék.

Az az alapgondom, hogy nehezen tudom túltenni magam akár csak olyan dolgokon is, amikre más csak legyintene. Túlságosan ragaszkodó is vagyok, ha megkedvelek valakit, legszívesebben minden időmet vele tölteném. Ha nem tudok vele lenni, akkor is mindig rajta jár az agyam, hogy mit csinál éppen. Van egy harmincas férfi, akivel év eleje óta ismerjük egymást, megtörtént már minden, aminek meg kellett. Mégsem nevezném mélynek, ami köztünk van.

Talán nálam a hiba, de kezdetektől azt érzem, hogy nincs meg az az őszinte érdeklődés felőle, amit igényelnék. Volt, hogy eltűnt pár napra, majd amikor hírt adott magáról, úgy tett, mintha ez normális volna. Ha egy nap küldök egy üzenetet, azt érzem a válaszán, mintha nem örülne, mintha zavarná, rövid lerázással válaszol.

Nem a hatalmi harcra törekszem, vagy teljes körű kisajátításra, csak én egy kicsivel másabb dolgot képzeltem, több odafigyeléssel és törődéssel.

Ráadásul az elején semmit sem engedett nekem csinálni, mindenbe beleszólt, még a ruháim viselésébe is, majdhogynem egy életmód mappát nem készített össze nekem – de ez nem odafigyelés az én elképzeléseim szerint, a harmóniához köze nincs, csak egy próbababa állítgatása, ami ha nem mutat jól, keres hajlandóbbat. Aztán ez elmúlt, mintha feladta volna, mert ellenálltam. Ha nincsenek komoly szándékai, minek is tovább? A Facebook-ját ritkán használja, de amikor igen, akkor egy-két nő mindig van körülötte a fotókon, van hogy átkarolják, vagy odabújnak hozzá. Nem vagyok manipulatív, hogy ezeket a szemére vessem, hogy célt érjek, vagy felém tereljem a figyelmét, végül is ezek nem szexképek. Legfeljebb kaptam egy kis ízelítőt a nélkülem töltött életéből. Ha olyan jellem, úgysem tudok mit csinálni, a hatásomra biztosan nem fog változni.

Mit tudok tenni, vagy mit tudok máshogy, ha egy egészséges kapcsolatra törekszem?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1413811154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása