Miért nekem küld éjszaka romcsi zenéket?

2018. május 29. 07:33 - csajokespasik

„Ha nem őróla lenne szó, azt gondolnám, kitartóan raktáron tart engem, miközben ezer más nőt is szédít off-és online” - a férjezett nő házassága már túl van a lángoló szakaszon, és két éve flörtöl vele az ország egyik legkapósabb agglegénye. Ha nem barátságot akar egy átlagos nőtől egy mega giga alfa, miért nem tér a tárgyra?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Csajok és Pasik,
Véleményeket várok, mert egyszerűen nem tudom eldönteni, mi folyik itt.
43 éves nő vagyok, csinos, de nem egy nagy szám. Több mint tíz éve élek a férjemmel, akivel nagyon jól megvagyunk, de nyilván nem lángoló érzelmekkel szeretjük már egymást. A szakmámban az egyik legjobb vagyok, így kerültem össze azzal a férfival, akiről szeretnék beszélni. Ő az ország egyik legkapósabb agglegénye, szép, gazdag, sikeres.

Az üzleti találkozónk után még aznap este írt valami ürüggyel - és ez azóta így megy, két éve. Szinte minden nap chatelünk, éjszakákon át is. Amikor először találkoztunk, még volt barátnője -most már nincs. (Aki egyébként fele akkora és fele annyi éves volt mint én.)

Chat nappal, éjszaka, karácsonykor, húsvétkor, külföldről…

A férjemnek az első perctől kezdve elmondtam, de őt ez annyira nem érdekli - egyrészt megbízik bennem, másrészt, mint írtam, már nem vagyunk a lángoló szakaszban.

Én viszont nem tudom eldönteni, mi történik. Párszor azóta is találkoztunk, szakmai kérdésekről beszélgetni - ezeket mindig ő kezdeményezte. Rengeteget tudok róla; intim témákat, lelki témákat, a vívódásait. Evidens lenne, hogy lelki szemetesládának használna, de két évig? És olyan labdákat is feldob, amit nem lehet félreérteni: úgy szeretne elmenni egy programra, de nincs kivel... neki nincs olyan barátja... ja, csak én nem hiszek a férfi/női barátságban.

Ha nem őróla lenne szó, azt gondolnám, kitartóan raktáron tart engem, miközben ezer más nőt is szédít off-és online. De minden ujjára száz nő is akad, úgyhogy nem értem, miért nekem küld éjszaka romcsi zenéket.

Ő a mega giga alfa, én pedig egy jó fej, szakmailag penge, de átlagos nő vagyok. Viszont a kitartása és a kitárulkozása kezd bennem olyan húrokat pengetni, amiket jobb lenne békén hagyni... nagyon nem akarok egy hatalmas érzelmi pofára esést.

Vélemény?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3314009924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása