A férfi és a nő közti barátság létezik

2018. június 26. 07:45 - csajokespasik

Levélírónk azt a kényes kérdést feszegeti, hogy vajon miért olyan ritka a dekoratív, vagy valamennyire csinos, ám érdekes személyiségű, érett intellektusú nő? Mert ez a kombó viszonylag ritka. Amikor egy nőre azt mondják, hogy izgalmas, az többnyire az alakjára és a ruházkodására vonatkozik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Írnék egy példát egy működő férfi-nő barátságra: 28 éves, heteroszexuális férfi vagyok, és van egy hat éves mély barátságom egy 32 éves nővel. Már a kezdetektől számítva egyáltalán nem vonzódtam hozzá – állítólag ő sem hozzám - sosem voltunk olyan helyzetben, hogy szóba került volna több. Nem éreztem a kémiát. Azt se tudom, van-e most valakije. Régebben beszélt róla, amikor volt, és ha beszél róla nekem, akkor az is jelent valamit. A gondolkozását bírom benne. Én vagyok a legközelebbi barátja, mert ahogy ő megfogalmazta: „A nők egymás közti barátsága nekem túl felszínes és távolságtartó” – és ezt egy nő állítja.

Szintén ő állítja, hogy eddig még nem találkozott olyan nővel, akivel jól tudna beszélgetni, és ne úgy érezze magát közben, hogy ő panaszláda, vagy kellék valamihez, mert a másik állandóan ugyanazoknál a témáknál ragad le, amik a többség által képviselt témák többnyire, és ő csak egyoldalúan meghallgat valakit. Vannak kifejezetten férfias, szókimondó véleménynyilvánításai is, például, ő nem veti meg a megcsalást, hisz „a világ legjobb nőjét is unja valaki kefélgetni”. Nőtől ez furcsa hallani.

Ami nekem már régóta feltűnt – és ez is lehet egy kérdés a Tisztelt Olvasók felé - hogy miért olyan ritka a dekoratív, vagy valamennyire csinos ÉS érdekes személyiségű, érett intellektusú nő? Egyben. Az okos, jó humorú, csinos és érdekes nő. Mert vagy egyik van, vagy a másik lehetőség. Van amelyik érdekes ugyan, de nehezen ismerkedik valami miatt. Olyan csinos nő viszont kevés akad, aki tudja, mi a különbség az érzelmesség és az érzelgősség közt. Amikor egy nőre azt mondják, hogy izgalmas, az többnyire a külalakjára, ruházkodására vonatkozik. Persze kivételek mindig vannak.

Egyszer futottam bele egy olyan nőbe, aki csinos volt és látszólag racionális, sok téren intelligens, nyelveken beszélt, sok szempontból meg tudott állni előttem, de valamivel később, amikor mögé láttam a dolgoknak, megállapítottam, hogy emocionális téren kihívásokkal küzd: ha az anyjával beszélt, lecsúszott gyerekbe, alig hittem a szememnek, és amikor kettesben voltunk, egy kislány szintjét hozta érzelmileg.

Tehát arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e egyáltalán olyan, hogy a csomag egyben van?

 
Szólj hozzá!
Címkék: barátság nők

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9914073297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása