Ezért kell egész alakos képet kérni

2018. június 28. 07:37 - csajokespasik

„Hangsúlyozta, hogy ő viszonylag nagyobb termetű, majd megírta, hogy főleg izomzatot ért alatta” – de amikor sor kerül az első személyes találkozóra, Posztolónk megsajnálja a széket, amire az úr ránehezedik. Ha valaki nem tudja, mi a különbség az izom és a lerakódott háj közt, nehezen talál a saját súlycsoportjának megfelelő partnert.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

42 éves nő vagyok és egy ideje én is újra keresgélek.

Megfigyeltem, hogy számottevően huszonévesek írogatnak nekem. ...Ő csak ismerősöm akar lenni... De amikor egyszerre zsinórban minden posztomat végiglájkolja hirtelen felindulásból, arra is gondolhatok, hogy csak hesszel, de arra is, hogy a visszautasítást nem vette komolyan, vagy arra, hogy figyelemfelkeltés – gondolhatok, amire akarok, mert mást nem tesz, nem írja meg, mit akar, arra vár, majd én lépjek. Egyetlen egyszer mentem csak bele fiatalabbal, még régebben, kíváncsiságból, és persze az lett a vége, amit sejtettem, hogy ő csak anyucit akart, aki eligazgatja az élet rögös útjain, mindenben ösztönzi, helyette dönt és kimossa a gatyáját meg főz rá.

A frissebb élmények közül nekem is volt dolgom eltűnős pasival. Olyannal is, aki akkor lépett le, amikor már elindult köztünk valami és épp a komolyodó fordulóba értünk volna. Meghallgattam minden baját. Negyvenakárhány évesen is csavargós típus volt. Aztán kiderült, hogy amikor nem velem volt, akkor más nők ápolgatták a lelkét. Amúgy figyelmes ember volt... Hozott egy tortát szülinapomra, aminek a felét elvitte az anyjának, hogy ő is megkóstolhassa.

Volt egy kínos első randim nem rég. Leveleztünk az úrral (nálam 1 évvel fiatalabb). Hangsúlyozta, hogy ő viszonylag nagyobb termetű, majd megírta, hogy főleg izomzatot ért alatta. Lehet, hogy én vagyok a defektes, de amikor találkoztunk, ő szinte gurult. Amikor leült elém, szinte éreztem, ahogy szegény székre ránehezedik a tömege, és recsegett is rendesen. Szegénykém nem tudta mi a különbség az izom és a lerakódott háj közt. Amikor a találka közepén elvitte a témát intim irányba, finoman közöltem, hogy nem szeretem, ha a pasi sokkal nehezebb nálam. Duzzogott. Hát, ezért is jó egész alakos képet kérni... Túl hamar mentünk bele. Még ennél is kíméletesebben álltam volna hozzá, és tálaltam volna aggályom, ha ez valamilyen rendellenességből ered nála, de az tunyasági háj volt, ami mozgáshiányból származik, nem pedig valamilyen betegségből. Ledolgozhatta volna, ha rajta van a témán. Később azt írta, hogy 5 éve még rendszeresen sportolt. Ezzel nem voltam kisegítve, mert amikor fotót küldünk, akkor sem 5 éveset küldünk, szívem. Kort még csak-csak le lehet tagadni, de több kiló látványos felesleget már nehéz.

 
Szólj hozzá!
Címkék: fotó randi kövér

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr714078711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása