Szerinte a megcsalás csak idő kérdése

2018. július 06. 07:43 - csajokespasik

A közös italozás megnyitja az őszinteség csatornáit. Konklúzió: a férfi dolga a szakadatlan megtermékenyítés, míg a nőnek a megbocsátás és a háztartásvezetés. De ha a nő indul neki a világnak, az minden férfi szemét csípi, s akkor már a diólevéltea sem segít.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A párommal nem rég beszélgettünk pár dologról, így kettő és fél év után, többek közt a hűségről és a megcsalásról is. Mivel előtte nem sokkal kapott ajándékba egy üveg whiskyt, felbontottuk, hogy az őszinteség valahogy gördülékenyen menjen.

A hűség – ahogy a többség tartja, hangsúlyozta – nem természetes, az állatvilágban nem is létezik, a megcsalás mindig csak idő kérdése. Ezt genetikai okokra vezette vissza, hogy fajfenntartás, meg férfiösztön, meg miegymás (amúgy ezt valóban minden férfi így gondolja?) Én nem szeretem, ha az állatvilágból vonnak párhuzamot az emberi együttélésre, meg egyebekre. ...Valahogy nem hangzik jól.

Továbbá: a nő dolga ebből a szempontból az elnézés, meg a megbocsátás lenne. De hozzátette ismét, hogy ezt a többség gondolja így - valahogy mégis az ő szájából hallottam. ...Mert egy férfinak az a rendeltetése meg küldetése, hogy minél több helyre elszórja magvait. ...És ezzel meg is van indokolva a dolog. Ezen nem segít a diólevéltea. Az én megállapításom, amit meg is osztottam vele, az volt, hogy mit szólna az az Ősférfi archetípus – aki természetesen nem ő, hanem egy Magvakat ontó Ösztönférfi - ha annak az asszonya is ugyanilyen nyíltan és ösztönösen viselkedne, ahogy nagyon szépen felvázolta?

- Ó, hát az megint természetellenes, mondja, mert a nőnek meg pont nem ez a küldetése, hanem a háztartás vezetése, otthonteremtés meg az anyaság. ...Igen, mert a természetben, az állatvilágban nagyon sok háztartást kell fenntartani és telerakni sörrel azt a hűtőt, nem? : ) itt szaladt önellentmondásba egy szejp elmélet...

Az különböztet meg minket az állatoktól, hogy az ember képes parancsolni az ösztöneinek, szerintem. Namármost, tudom, hogy a legtöbb házasság az első 5 évben próbára van téve, és sok szét is megy, de vannak azért kivételek. Vajon mi az ő titkuk...? - ezt nem tudta. Én sem. Idővel a férfi nyilván a változatosságot keresi, és nekiindul. A nőnek ez tilos.

(Állítása szerint, az előző kapcsolatainál, ő még nem csalt meg senkit.)

(A whiskyből a fele maradt csak meg... És nem miattam )

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5514096667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása