Mi van az egyéjszakás és a tartós kapcsolat között?

2018. július 13. 07:47 - csajokespasik

Levélírónk a válása után nem akar egyelőre tartós kapcsolatot, és ezt közli is minden jelentkező pasival, akik szépen el is eresztik a fülük mellett ezt az igényt, és vagy magukhoz akarják rögtön költöztetni őt, vagy ők maguk akarnának beköltözni hozzá, miközben csak szövik a terveket. Értelmes férfi kerestetik, alkalmi, és NEM tartós kapcsolat céljából.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Érdekes helyzetekbe sodor az élet, mióta újra társkeresőzöm. A válásom után nem akarok stabil és állandó kapcsolatot egyelőre, ezt mindenkinek a legelején megírom, elmondom. Nem tudom, hogy a felnőtt, meglett emberek szövegértelmezési és felfogási képességeivel van-e baj, vagy velem, hogy nem minden második mondatomban hangsúlyozom, mit szeretnék és mit nem, amit már egyszer elmondtam. Kivétel nélkül mind abba az irányba viszik el a dolgot, az első találkozásokat követően, hogy én költözzek hozzá, vagy ő hozzám, és már szövik a terveket kettőnkkel kapcsolatban. De nincs „kettőnkkel”. És lehet, hogy elítélendő, de talán olyan ideiglenes viszonyra sem mondanék már nemet, ha házas az illető, mert akkor biztos hogy csak annyit szeretne, mint én.

De ilyenekbe nem botlok. Két szélsőség van, amit megfigyeltem: az egyik a nemi szervükről szép képeket átküldő, gyakorlatilag értelmi fogyatékosként író webszatírok, a másik a már említett kategória. A kettő között meg nem tudom, minek kéne lennie. Értelmes, alkalmi férfipartnert szeretnék, NEM tartós kapcsolat céljából, de azért az egyéjszakás kapcsolatnál egy kicsivel, csak egy kicsivel, többet. Lehessen vele beszélgetni és programokat szervezni, eljárni helyekre.

Az elején elmagyarázom, hogy mit szeretnék, néha olyan gyakran, mint egy gyereknek, aki mindent elfelejt, nehogy félreértés legyen. Nem függést, nem követelést akarok, ezeket kerülném. Csak könnyedén érezzük jól magunkat.
Az egyik urat nem tudtam reggel kirakni a lakásomból, mert fejébe vette, hogy ideje (két hét ismeretség után) elmélyíteni a kapcsolatunkat azzal, hogy itt marad nálam pár napig... (???) de 100x elmondtam, hogy PONT ezt nem akarom. Este jön, jól érezzük magunkat, de reggel távozik. Azt mondta, ő majd megment engem, mert látja, hogy kell mellém egy férfi...Nem kell rólam gondoskodni, el tudom magam tartani, megmenteni se kell.

Tudom, hogy nehéz vállalkozás ez. Lassan 40 leszek, és a korombeli férfiak már inkább a megállapodást keresik, ami érthető, de kell lennie valami alternatívának számomra is.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr414110659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása