Távkapcsolatból távszakítás lett

2018. július 20. 07:53 - csajokespasik

… de lesz-e belőle távújrakezdés? Levélírónkat szimpatikusnak érzik az urak, megvan a közös összhang, mégis, amikor a lényegre kerülhetne a sor, mind kihátrálnak. Posztolónk annyira elkeseredett a sorozatos csalódások miatt, hogy megpróbálja visszaállítani a régebbi kapcsolatát.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mostanában elég nehéz megvalósítanom a szexualitást az alakulófélben lévő helyzetek során. A férfiak szívesen vannak velem, sok mindenbe beavatnak, de a testiséget nem forszírozzák, illetve amikor már arra kerülhetne a sor, kifarolnak. Miközben megvan a közös szimpátia és érezhetően bejövünk egymásnak. Odafigyelek magamra, nem dohányzom, de elnézem, ha más igen.

Két fura eset volt nem rég, amiket megemlítenék: mindkét férfival csak levelezés volt. Az egyik 3 hét után csak úgy elejti, hogy lehetne köztünk valami amúgy, de ő hűséges a párjához... bumm... Akkor tudtam meg, hogy van neki.

A másik – nálam sokkal fiatalabb - azt kérdezte tőlem levélben, hogy szerintem mit jelent, ha szívesebben néz pornófilmet, mintsem hogy a barátnőjével legyen együtt, mert - ahogy ő fogalmazta - a vele töltött szexuális együttlétek alatt elpocsékolt patronnak érzi azt, amit egy jó kis pornóra is ellőhetett volna. Most erre mit válaszoljak..?? Szerintem egyértelmű, hogy mi van – illetve, mi nincs. Téged sem az eszedért szeretnek.

Korábban velem szakítottak. A volt páromat annyira szerettem, hogy már nem tudott csalódást okozni semmivel. Nagyon sok minden felett szemet hunytam. Gyakorlatilag távkapcsolatban voltunk, és én nem tudtam hozzá költözni sok ok miatt. Ezt nem fogadta el.

Azért tartott olyan sokáig, mert hetente egyszer láttuk egymást, így minden találkozó szinte az újdonság erejével hatott, legalábbis számomra. Bonyolult élete volt, emellett van egy lánya is. És mivel heti egy talink volt, akadt ideje rám is, munkájára is, gyerekére is.

A sok csalódás miatt nem rég írtam neki, hogy mi van vele, érdeklődtem, végül is, nem haraggal váltunk el, és szívesen válaszolt. És nem tudom, hogy lehetne -e újrakezdeni, legalább azon a szinten, amelyiken volt, mert továbbra sem tudnék hozzá költözni, egyszerűen nagyon sok kötelezettség köt ide, az anyukámat is nekem kell gondoznom, és ez a munkám mellett csak 1 dolog. Azt sem tudom, van-e valakije azóta.

Ezeket most csak úgy kiírtam magamból.

Szép napot mindenkinek

D. 

 

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3014124305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása